For Rent  Office Sofia , Ivan Vazov , 375 sq.m | 52324884
For Rent Office
Sofia, Ivan Vazov
4200
375 sq.m4th
Central Heating: -Gas: -
Remove
Property Description:
Unique Еstates представя oбзаведен и оборудван офис в централната част на гр. София - в офис сграда в близост до НДК (кръстовището на бул. България и бул. Витоша). Денонощна охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа. Помещението e тип открито пространство (open space), позволяващо гъвкаво разпределение и организация на работните места, включително с възможност за обособяване на отделни помещения посредством вътрешни стени и стъклени прегради, като всяко отделно помещение би могло да е с отделна естествена вентилация и осветяване.

Офис-помещението e с обособени уреди за търговско измерване (електромер и водомер), които са самостоятелни за него и партидите за ползването им се прехвърлят на наемателя за срока на наема - т.е. потреблението на електрическа енергия и вода е изцяло под контрола на наемателя.

Системи и инсталации:

индивидуална (независима от другите офиси в сградата) климатизация чрез VRF/VRV климатични системи за офис-помещението (отопление/охлаждане), както и вентилация с опресняване на въздуха, които са свързани с индивидуалния електромер. Възможност за естествена вентилация посредством отваряеми прозорци;

компютърно окабеляване в двоен под,

аварийно ел. захранване със собствен дизел генератор,

фиброоптична свързаност с няколко интернет доставчика;

довършителни работи от висок клас

smart home technology (дистанционно управление на климатичните и осветителните системи).

Възможност за паркоместа в обществен паркинг в непосредствена близост. Комуникативно местоположение метростанция НДК, трамвайни, автобусни и тролейбусни спирки.
Разпределение: Ref. ID:17170
Price

Property price: 4200 €

Price on sq.m: 11,2 €

Location

Sofia, Ivan Vazov

Statistics
  • 78views
  • 0saves
The ad has been updated on 10 June 2024
Contact seller
0882 XXX... (show)
Agent
Zara Koteva
0882 300 400

YuNIK ESTEYTS
Sofia bul. Patriarh Evtimiy 17
For Rent Office в Sofia, Ivan Vazov
4200 €
375 sq.m4th