For Sale  2 bedroom Plovdiv , Kyuchuk Parizh , 86 sq.m | 71691616
10 pictures

For Sale 2 bedroom в Plovdiv, Kyuchuk Parizh, 86 sq.m

VIP
120 400
VAT is included
86 sq.m1st Brick, 2024
Central Heating: NOGas: NO
Property Description:
Тристаен апартамент в строеж, бутикова сграда пред Акт 14 Кючук Париж, Пловдив

Екипът на Експерт Имоти Ви представя ЕКСКЛУЗИВНО компактен и функционален тристаен апартамент, съчетаващ удобство и добра локация. Разположен е в една от най-зелените и предпочитани части на кв.Кючук Париж в гр.Пловдив.

Бутикова сграда пред Акт 14 с ограничен брой апартаменти

Имотът е част от бутикова сграда, предлагаща само 14 апартамента, което създава усещане за уединение и комфорт. Ограниченият брой жилища осигурява по-тиха и спокойна атмосфера, а високото качество на строителството е гарантирано от доказан инвеститор с над 25-годишен опит и с множество успешно завършени проекти.

Сградата е построена с внимание към детайлите и с използването на висококачествени материали. Фасадата е покрита с минерална мазилка, а външната изолация е от 12 см. EPS (експандиран полистирен), което осигурява отлична топлоизолация. PVC дограмата с 5 камери и система 4 сезона гарантира енергийна ефективност и уют през всички сезони.

Очаква се Акт 14 да бъде издаден скоро, а завършването на сградата е планирано за юли 2025 г.

Живот на зелено в динамичния град

Кючук Париж е квартал с добре развита инфраструктура и разнообразни удобства. Апартаментът е разположен на ул. Родосто 17, само на 2 минути пеша от популярното заведение Cameo и в непосредствена близост до парка на ОУ Димитър Талев , зеленчуковия пазар Хоризонт и ритейл парк с големи вериги магазини като Кауфланд, Лидъл, Пепко и др. Имотът предлага идеалното съчетание на градски живот и природна среда.

Компактност с възможности за персонализация

С площ от 86,03 кв.м., апартаментът разполага с две комфортни спални, функционална дневна зона с кухненски кът, баня с WC, килер и балкон. Бъдещите собственици имат свободата да изберат интериорното решение, тъй като имотът се предлага на шпакловка и замазка (по БДС). Северозападното изложение гарантира естествена светлина през деня, без да допусне прегряване през летните месеци.

С непрекъснато растящите цени на имотите в района, този апартамент е чудесна инвестиция както за лично ползване, така и за отдаване под наем. Кючук Париж се утвърждава като един от най-желаните райони за живеене в Пловдив.

Гъвкави условия за покупка

Проектът предлага индивидуални схеми за разсрочено плащане, които са адаптирани към нуждите на всеки клиент. Това улеснява процеса на закупуване и го прави достъпен за различни бюджетни възможности.

Оглед на имота

Огледът на имота може да бъде организиран в удобно за вас време. Свържете се с нас, за да уговорим посещение в най-подходящия за вас момент. Ще направим всичко възможно да се съобразим с вашите предпочитания и график.

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и временно свален от продажба при заплащане на депозит. След това огледите с други потенциални купувачи се прекратяват, а подготовката на документите за сключване на предварителен и окончателен договор започва.

Вашият нов дом ви очаква!

Не пропускайте шанса да станете собственик на този модерен апартамент, който съчетава всичко необходимо за комфортен и функционален начин на живот. Запазете го сега и превърнете мечтите си в реалност!

Тел. 0899 99 09 84 - Гергана Рангелова
Features:
  • Under construction
  • Lift
For Sale  2 bedroom Plovdiv , Kyuchuk Parizh , 86 sq.m | 71691616 - image [2]
For Sale  2 bedroom Plovdiv , Kyuchuk Parizh , 86 sq.m | 71691616 - image [3]
For Sale  2 bedroom Plovdiv , Kyuchuk Parizh , 86 sq.m | 71691616 - image [4]
For Sale  2 bedroom Plovdiv , Kyuchuk Parizh , 86 sq.m | 71691616 - image [5]See next 6 pictures
Price

Property price: 120 400 €

Price on sq.m: 1400 €

Subscribe me for price change notifications
Location

Plovdiv, Kyuchuk Parizh

Statistics
  • 240views
  • 0saves
The ad has been updated on 8 September 2024
Contact seller
089XXX... (show)

EKSPERT - NEDVIZhIMI IMOTI
Plovdiv Ul. Avksentiy Veleshki 43
For Sale 2 bedroom в Plovdiv, Kyuchuk Parizh
120 400 €
86 sq.m1st Brick, 2024
call20899990984