For Sale  2 bedroom Stara Zagora , Kazanski - iztok , 65 sq.m | 72255242
16 картинки

For Sale 2 bedroom в Stara Zagora, Kazanski - iztok, 65 sq.m

TOP
85 900
No VAT is charged
65 sq.m7th Panel, 1980
Центральное отопление: -Газ: -
Описание недвижимости:
REMAX CENTRAL град Стара Загора представя ексклузивно на Вашето внимание тристаен апартамент за продажба, разположен на четвърти етаж с асансьор, с чиста площ от 65.00 кв.м, като към него разполагате с избено помещение от 4кв.м.
Апартаментът се състои от: просторно входно антре, кухня, просторен хол, просторна спалня, баня с тоалетна и просторна тераса. Имотът е готов за нанасяне, съчетавайки в себе си всичко необходимо, за да усетите уюта и топлината на дома. Напълно обзаведен с всички необходими мебели, готов да посрещне своите бъдещи собственици. Рустик интериора на този имот вдъхновява с романтиката на отминали времена и пленява с естествени материали като камък и дърво, както в интериора, така и в обзавеждането, съчетани с модерен стил. Имотът е с изцяло южно изложение, което ежедневно обсипва дома с естествена светлина и топлина, допринасящи към уютната и свежа атмосфера. Апартаментът е обзаведен с много внимание към всеки детайл, oсигуряващ пълен комфорт на бъдещите собственици. Входът е с контролиран достъп, част от нещата, които ще подсигурят спокойствието и сигурността на собствениците на жилището. Сградата е санирана. Имотът отвътре има гипсокартон с вата на всички тавани и външни стени.
Локацията на имота е изключително комуникативна. Чрез нея се предоставят множество удобства, като бърз достъп до център, училища, градини, спортни съоръжения, спирки на обществения транспорт. Имота е в непосредствена близост до най-новият (изграден 2015г) и модерен парк в Стара Загора. Изграден е върху 70 дка, тревните паркови площи са около 35 000кв.м. Засадени са много млади дървета, храсти и сезонни цветя, обособени са два алпинеума.
В парка е направен един централен шадраван - най-големият в Стара Загора. Отделно са направени сухи шадравани (в западния и южния край) и 'японско езеро' с градина.
В парка има още: детски площадки с площ над 1000кв.м. (отговарящи на най-съвременните изисквания за безопасност), четири спортни игрища за футбол на малки вратички,баскетбол, волейбол, бадминтон и тенис на корт, открита сцена за провеждане на различни прояви, мини зоопарк със различни видове птици.
Навсякъде средата е достъпна за хора с увреждания, като където се налага са изградени инвалидни рампи. В югоизточната част на парка има паркинг за 200 автомобила. Имота е подходящ както за живеене, така и за инвестиционна цел за отдаване под наем с висок месечен наем.

Предимства:
външна изолация на имота;
вътрешна изолация на имота;
модерен рустикален стил
напълно обзаведен;
готов за нанасяне;
удобна локация в непосредствена близост до всички градски удобства;
паркинг пред сградата;

Оглед на имота е възможен в удобно за Вас време.

Нашите доверени партньори от водещи банкови институции в града ще ви предоставят най-добрите условия за финансиране на покупката.

Доверете се на Екипа ни от юристи, за да закупите безпроблемно Вашия нов дом!

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и след продажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.
Функции:
  • Lift
  • With a parking lot
  • Furnished
  • Access control
  • Thermal insulation
For Sale  2 bedroom Stara Zagora , Kazanski - iztok , 65 sq.m | 72255242 - image [2]
For Sale  2 bedroom Stara Zagora , Kazanski - iztok , 65 sq.m | 72255242 - image [3]
For Sale  2 bedroom Stara Zagora , Kazanski - iztok , 65 sq.m | 72255242 - image [4]
For Sale  2 bedroom Stara Zagora , Kazanski - iztok , 65 sq.m | 72255242 - image [5]Смотри дальше 12 картинки
Цена

Цена недвижимости: 85 900 €

Цена on sq.m: 1321,538 €

Подпишитесь на меня, чтобы получать уведомления об изменении цен
Расположение

Stara Zagora, Kazanski - iztok

Статистика
  • 128Просмотры
  • 0экономит
Объявление обновлено 21 August 2024
Связаться с продавцом
087XXX... (показывать)
Агент
//cdn3.focus.bg/emoti/photos/images/brokerspicts/16464784640358466.webp
Zornitsa Gencheva
359878908889

REMAKS TsENTRAL
Stara Zagora ul. 'Gen. Gurko' 55, parter
For Sale 2 bedroom в Stara Zagora, Kazanski - iztok
85 900 €
65 sq.m7th Panel, 1980
call20878908889