For Sale  1 bedroom region Burgas , Tankovo , 71 sq.m | 82929044
For Sale 1 bedroom
region Burgas, Tankovo See on the map
43 900
71 sq.m2nd Brick
Central Heating: NOGas: NO
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 478 или 02 425 68 40 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 81022.

Отговорен брокер: Стилиян Георгиев

Предлагаме на вашето внимание обзаведен двустаен апартамент с площ 71.2 кв.м. жилищна сграда в село Тънково, което се намира на около 30 км от областния център гр. Бургас и на 25 км от международното летище. Друго предимство на имота е, че селото е около 5 км от популярния морски курорт - Слънчев бряг и на същото разстояние от старинния град Несебър - друга популярна туристическа дестинация.

Апартаментът е разположен на 2 етаж и предлага красива гледка към басейна, вътрешния двор и околността. Разпределението включва коридор, дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна, 2 балкона. Имотът се предлага със следната степен на завършеност: PVC дограма, подове с ламиниран паркет, подове с теракота и стени - латекс.

Апартамента се продава напълно обзаведен и готов за ползване, като разполага и с мазе за съхранение. Обзавеждането включва кухненски шкафове, ъглова мека мебел, секция, ТВ; спалня, гардероб. Отоплението се осъществява посредством климатици.

В двора има малък басейн и барбекю, а пред сградата паркинг за автомобили за собствениците.

Няма такса поддръжка и се управлява по закона за етажната собственост.

В двора има място за зеленчукова градина.

Село Тънково се намира в Югоизточна България и е включено в община Несебър (област Бургас). Разположението на селото е идеално за почивка и отдих - зелени долини, синьо-зелени изкуствени езера, малки хълмове, спираща дъха панорама към Слънчев бряг. Всичко това прави село много привлекателно като място за почивка и инвестиции на български и чуждестранни граждани.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с ...
Features:
  • Lift
  • With a parking lot
  • Internet connection
  • Access control
  • Furnished
Price

Property price: 43 900 €

Price on sq.m: 618,31 €

Location

region Burgas, Tankovo

Statistics
  • 91views
  • 0saves
The ad was published on 28 February 2023
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Stiliyan Georgiev
0882 817 478

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
For Sale 1 bedroom в region Burgas, Tankovo
43 900 €
71 sq.m2nd Brick