Продава  2-стаен област Бургас , с. Тънково , 71 кв.м | 82929044
Продава 2-стаен
област Бургас, с. Тънково Виж на картата
43 900
71 кв.м2-ри Тухла
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 478 или 02 425 68 40 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 81022.

Отговорен брокер: Стилиян Георгиев

Предлагаме на вашето внимание обзаведен двустаен апартамент с площ 71.2 кв.м. жилищна сграда в село Тънково, което се намира на около 30 км от областния център гр. Бургас и на 25 км от международното летище. Друго предимство на имота е, че селото е около 5 км от популярния морски курорт - Слънчев бряг и на същото разстояние от старинния град Несебър - друга популярна туристическа дестинация.

Апартаментът е разположен на 2 етаж и предлага красива гледка към басейна, вътрешния двор и околността. Разпределението включва коридор, дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна, 2 балкона. Имотът се предлага със следната степен на завършеност: PVC дограма, подове с ламиниран паркет, подове с теракота и стени - латекс.

Апартамента се продава напълно обзаведен и готов за ползване, като разполага и с мазе за съхранение. Обзавеждането включва кухненски шкафове, ъглова мека мебел, секция, ТВ; спалня, гардероб. Отоплението се осъществява посредством климатици.

В двора има малък басейн и барбекю, а пред сградата паркинг за автомобили за собствениците.

Няма такса поддръжка и се управлява по закона за етажната собственост.

В двора има място за зеленчукова градина.

Село Тънково се намира в Югоизточна България и е включено в община Несебър (област Бургас). Разположението на селото е идеално за почивка и отдих - зелени долини, синьо-зелени изкуствени езера, малки хълмове, спираща дъха панорама към Слънчев бряг. Всичко това прави село много привлекателно като място за почивка и инвестиции на български и чуждестранни граждани.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с ...
Особености:
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Интернет връзка
  • Контрол на достъпа
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 43 900 €

Цена на кв.м: 618,31 €

Локация

област Бургас, с. Тънково

Статистика
  • 66разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 28 февруари 2023
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Стилиян Георгиев
0882 817 478

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 2-стаен в област Бургас, с. Тънково
43 900 €
71 кв.м2-ри Тухла