For Sale  2 bedroom Varna , k.k. Slanchev den , 148 sq.m | 90752542
For Sale 2 bedroom
Varna, k.k. Slanchev den
550 000
148 sq.m9th Brick, 2007
Central Heating: NOGas: NO
Remove
Property Description:
Тристаен, панорамен, стилно обзаведен апартамент, разположен на среден, висок етаж в елегантния яхтен комплекс от затворен тип - Порт Палас в к.к.'Слънчев ден'.

Изложението му е изцяло югоизточно с морска панорама от всички стаи.

СЪСТОИ СЕ ОТ: антре, две отдалечени една от друга спални с индивидуални бани с тоалетни, дневна разделена на три части: кухненски кът, трапезария и хол. Централно място в помещението заема стилна бяла маса със шест стола. Интериорът е решен в меки тонове бледорозово, бежово и жълта охра. Естествените ленени материи, използвани в къта с мека мебел допълват хармонията и изразителния дух на жилището. Всички стени са покрити с италиански тапети. Кухнята е с модерни шкафове в бяло и избелен дъб, с вградени уреди фурна, котлони, пералня, хладилник, фризер, и аспиратор. Непосредствено до дневната е първата спалня, обзаведена в екзотичен стил. Цветовете са в шоколадово кафяво, какао и охра, а екзотичните растения допълват цялата атмосфера. Спалнята притежава самостоятелен санитарен възел, (тип 'en-suite'), оборудвана с вана с модерен дизайн в цветове като самата стая. Втората спалня за гости е със свежи, слънчеви цветове. Банята към нея предлага вана и пълен набор от аксесоари. Тази спалня и дневният тракт притежават обща тераса с панорамна гледка към морето, яхтеното пристанище и плажа на 'Слънчев ден'. Отоплението в сградата е централно - чрез климатична инсталация 'DAIKIN' и се регулира индивидуално в отделните помещения.
На самия морски бряг в курортен комплекс 'Слънчев ден' и само на няколко
километра от град Варна и курортен комплекс Златни пясъци. Морската
романтика е умело съчетана с удобства, които биха задоволили всеки вкус.
Класическа сграда, изпълнена в старинен дворцов стил, облицована с камък и с висок мансарден покрив. Разположена е на самия морски бряг. Усещането е, че се намирате в луксозен пасажерски лайнер, в който всеки детайл е лукс и малко произведение на изкуството.
Уникално предимство на Порт Палас е собственото яхтено пристанище пред самия комплекс. В непосредствена близост e и една от най-красивите плажни ивици по българското черноморие. Собствен охраняем паркинг в двора на сградата.
Отдаването под наем е успешно, както дългосрочно, така и на нощувки.
Обади се сега и цитирай този код 622081
Features:
  • Lift
  • With a garage
  • Furnished
Price

Property price: 550 000 €

Price on sq.m: 3716,216 €

Location

Varna, k.k. Slanchev den

Statistics
  • 13views
  • 0saves
The ad was published on 12 June 2024
Contact seller
088 21XXX... (show)
Agent
Klientski tsentar ADRES, Kantora Tsar Osvoboditel
0882 121 460

ADRES
Varna bul. Mariya Luiza 17
For Sale 2 bedroom в Varna, k.k. Slanchev den
550 000 €
148 sq.m9th Brick, 2007