Продава  2-стаен област Бургас , гр. Созопол , 62 кв.м | 10013193
Продава 2-стаен
област Бургас, гр. Созопол
123 800
Цената е без ДДС
62 кв.м3-ти Тухла, 2012 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ID 2982 Двустаен апартамент в Green Life Beach Resort - Panorama /Созопол/
Грийн Лайф Созопол e различен в концепцията си и в елегантния си стил, предлагащ премиум ваканция и комфортно изживяване с внимание до най-малкия детайл. Прекрасната панорама, съчетана с луксозния и естравагантен дизайн, го правят предпочитан избор за покупка на имот, във ваканционен комплекс, който отличава се с перфектно поддържани зелени пространства, сенчести алеи и множество басейни.
Разнообразие от ресторанти, барове, магазини, спортни площадки, детски кътове, зелени площи и всевъзможни услуги са предпоставка за една перфектна и релаксираща почивка!
Комплексът е истински рай, както за семействата с деца, така и за гости търсещи спокойствие и усамотение.

Предлагания за продажба апартамент се намира в една от последните фази на строителството - 'Панорама', която граничи с хотелската част 'Антарес'. Комплекса се явява първа линия, а апартамента, разположен на трети жилищен етаж осигурява прекрасна гледка море и изцяло отговаря на името - Панорама! Разгърната площ на апартамента, близо 62 кв.м, включва: антре, всекидневна, спалня, санитарен възел и тераса. Апартамента е изцяло оборудван и мебелиран и се продава във видъ на снимките.

Green Life Beach Resort Sozopol осигурява на своите гости различни възможности за отдих, развлечения и спорт.
На територията на комплекса има четири различни по големина и форма басейна, като част от тях имат и детски секции за най-малките гости.

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И СПОРТ
Тенис
Комплекса разполага с три тенис корта, предоставящи възможност за игра на собствениците и гостите в комплекса.

Футболно и баскетболно игрище
Непосредствено до тенис кортовете се намира комбинирано игрище за футбол и баскетбол, на което могат да се забавляват както малките, така и големите гости на комплекса.

Кангоджъмпс и йога
За дамите сме предвидили занимания по Kango Jumps, които се провеждат на откритата спортна площадка.

ЗАВЕДЕНИЯ.
- Ресторант Antares изненадва с премиум, гурме кухня в изискана обстановка и красива райска градина с дизайнерски интериор и премиум локация.
- Ресторант La Terazza - A la carte ресторант, който предлага добре балансирано меню, обедни предложения и богата селекция от напитки и специално подбрани вина.
- В Бар Orient ще можете да се насладите на прекрасна вечер и да се докоснете до завладяващата азиатска култура, като опитате ободряващото турско кафе и ароматно наргиле.

GREEN LIFE ПЛАЖ
Green Life Beach е съчетание от кристално чиста вода, широка и дълга пясъчна ивица и нежен морски бриз.
Уникалният плаж пред комплекса предлага на своите посетители перфектна комбинация от фин пясък, тюркоазени води, многобройни барове и ресторанти, VIP зона за онези, които търсят усамотение, водни атракциони от всякакъв тип, WI-FI покритие, елегантна chill-out музика и атмосфера,която ще накара и най-претенциозните клиенти да се почувстват сякаш са на екзотичен остров.

На разположение на собственниците и гостите на Грийн Лайф Созопол са:
Басейни - намират се в отделни части на комплекса и са с различна големина и форма. Край всеки басейн са разположени шезлонги и чадъри. Овалният басейн е с детска секция и шатри за релакс или масаж. Можете да се отдадете на пълен релакс на метри от разхлаждащата вода, а малките ни гости имат възможността да играят до насита.
Игрище за футбол и баскетбол - мултифункционалното игрище с размери 29 м/ 18 м.
Волейболно игрище - намира се на самия плаж и може да бъде използвано от всички, които искат да влязат бързо в добра форма. Това е единственото място на цялата ивица, на която почитателите на плажния волейбол могат да изпробват уменията си или просто да се позабавляват.
Тенис корт - кортът е с размери 36 м/ 18 м, с червена настилка и с изкуствено осветление, което го прави използваем и на разположение на гостите на комплекса по всяко време на денонощието. Топки и ракети могат да бъдат взети под наем. Предлагат се и тенис уроци след предварително записване.
Детски площадки - с различни детски съоръжения, подходящи за забавление на деца от всякаква възраст.
Салон за красота - предлага фризьорски услуги, маникюр и педикюр.
Фитнес - намира се до салона за красота и може да бъде използван безплатно от всички гости на комплекса. Той разполага с разнообразни и съвременни уреди, които гарантират добрата форма на всеки един от гостите.

Усетете полъха на морския бриз, насладете се на необятната морска шир, заредете се със слънчева енергия, възстановете хармонията между ума и тялото
Особености:
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Интернет връзка
  • Обзаведен
  • Контрол на достъпа
  • Охрана
  • Саниран
  • В затворен комплекс
Цена

Цена на имота: 123 800 €

Цена на кв.м: 1996,774 €

Локация

област Бургас, гр. Созопол

Статистика
  • 32разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 16 април 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

ВОТЧИНА
град Варна бул. 'Мария Луиза' 24 вх. б оф. 13
Продава 2-стаен в област Бургас, гр. Созопол
123 800 €
62 кв.м3-ти Тухла, 2012 г.