Продава  2-стаен област Бургас , к.к. Слънчев бряг , 49 кв.м | 15488607
Продава 2-стаен
област Бургас, к.к. Слънчев бряг
67 500
Цената е с включено ДДС
49 кв.м4-ти Тухла
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 472 или 02 425 68 34 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 82271.

Отговорен брокер: Любка Михова

Имаме удоволствието да Ви представим този уютен и светъл двустаен апартамент в затворения комплекс "Хармони Палас" (Harmony Palace), разположен на прекрасно място, само на 400 метра от морския бряг в сърцето на курортен комплекс Слънчев бряг.

Апартаментът е разположен е на 4-ти етаж. Заема обща площ от 49.44 кв. м. разпределени между вскидневна с кухненски бокс, една спалня, баня с тоалетна, душ кабина, тераса с гледка към вътрешния двор на комплекса. Кухнята е оборудвана с хладилник, електрически котлони, аспиратор, маса, столове; във всекидневната има диван, холна секция, маса; спалнята е с двойно легло, гардероб и нощни шкафчета.

Жилището е компактно и се продава напълно обзаведено, оборудвано с климатик, окабеляване за телефон, кабелна телевизия и интернет.

Локацията на този имот е изключително атрактивна - покрай всички атракциони на Слънчев бряг и в непосредствена близост до плаж.

Ваканционен комплекс "Хармони Палас" е обграден от отлично развита инфраструктура, радва се на прекрасна модерна архитектура и югоизточно изложение. Той съчетава в себе си луксозна обстановка с множество екстри и комфортни апартаменти с отлични условия за почивка.

"Хармони Палас": удобства и услуги
рецепция
24-часова охрана и видеонаблюдение
лоби бар
чил аут бар / ресторант
пиано-бар
външен басейн за възрастни
детски басейн
детска площадка
СПА център със сауна, джакузи, парна баня, солариум, стая за масажи
фитнес център
външно барбекю
фонтан
Wi-Fi -интернет
рент-а-кар услуги

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно ...
Особености:
  • Асансьор
  • Интернет връзка
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 67 500 €

Цена на кв.м: 1377,551 €

Локация

област Бургас, к.к. Слънчев бряг

Статистика
  • 33разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 23 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Любка Михова
0882 817 472

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 2-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг
67 500 €
49 кв.м4-ти Тухла