Продава  2-стаен област Благоевград , гр. Банско , 71 кв.м | 15750102
Продава 2-стаен
област Благоевград, гр. Банско Veja no mapa
62 000
Цената е с включено ДДС
71 кв.м1-ви Тухла, 2007 г.
Aquecimento central: НЕGás: НЕ
Remover
Descrição da Propriedade:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 461 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83829.

Отговорен брокер: Цветанка Парапунова

Предлагаме за продажба обзаведен двустаен апартамент в хотел Лъки Банско, разположен в близост до центъра на града, до ул. Глазне и реката, до Гранд Хотел Банско, в тих и спокоен район. Хотелът предлага на посетителите 5-звездно обслужване, включително превоз до ски съоръженията. Апартаментът се намира над СПА центъра, изключително близо до ресторанта и лоби бара.

Жилището (обща площ 71.06 кв.м., чиста площ 60.35 кв.м.) има северозападно изложение и се състои от:
Антре: гардероб, портманто;
Дневна с кухненски бокс: оборудвана кухня с вградени мивка, котлони, абсорбатор, хладилник, 2 разтегателни дивана, ниска маса, ТВ шкаф, телевизор, скрин, камина;
Спалня: двойно легло с нощни шкафчета и нощни лампи, гардероб, тоалетка, скрин, телевизор;
Баня с тоалетна: порцеланова мивка с огледало, WC моноблок, вана с душ;
Тераса: северно изложение и достъп до самостоятелен двор / поляна.

На територията на затворен комплекс Lucky Bansko може да се възползвате от модерни услуги и удобства, включително стилен ресторант с разнообразна и вкусна храна, конферентна зала със 130 места, открит и закрит паркинг, лоби бар, бар-билярд, закрит басейн, SPA и фитнес център, няколко къта за забавления на децата с детегледачки за по-малките. Подсигурен е безплатен интернет в целия хотел и менажираща компания, с която може да отдавате имота под наем.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и ...
Características:
  • Асансьор
  • Обзаведен
Preço

Preço de propriedade: 62 000 €

Preço на кв.м: 873,239 €

Localização

област Благоевград, гр. Банско

Estatisticas
  • 97Visualizações
  • 0economizar
O anúncio foi atualizado em 5 април 2024
Entre em contato com o vendedor
088XXX... (mostrar)
Agente
Цветанка Парапунова
0882 817 461

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 2-стаен в област Благоевград, гр. Банско
62 000 €
71 кв.м1-ви Тухла, 2007 г.