Продава  Къща град Перник , Драгановец , 186 кв.м | 17014475
Продава Къща
VIP
град Перник, Драгановец
118 000
Не се начислява ДДС
186 кв.м(268 кв.м)3-ти Тухла, 1982 г.
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
Проектните снимки в рекламата са с илюстративна цел на обекта, но разпределението е същото.

Dotwon Real Estate част от Dotwon Group ви представя уютна къщура, сгушена в спокоен квартал - кв. Драгановец, град Перник. Тази очарователна малка къща предлага комфорт и простота в спокойна обстановка. Благодарение на обмисленото си разпределение осигурява максимално ефективно използване на пространството, като същевременно би могла да поддържа привлекателна атмосфера. Този дом има възможност да предлага варианти за релаксация и забавление на открито, като разполага със с предна веранда и частен заден двор. Удобно разположен в близост до удобства - като местната полиция и пожарна, както се намира и в непосредствена близост до общински обекти, той представлява идеално място за тези, които търсят спокойно уединение, без да жертват удобствата си.

Открийте комфорт и удобство в това очарователно жилище с традиционно разпределение на етажите, включващо приветливо антре, елегантна баня, просторна дневна, уютна спалня и функционална кухня, допълнени от две прекрасни тераси, идеални за отмора.

Разположен в солидно построена сграда, снабдена с подробна строителна документация, този дом издържа проверката на времето със своята стоманобетонна структура, макар и с нотка рустикален чар. Разположен на обширен парцел от 268 кв. м с отстъпено право на строеж, имотът предлага примамлива възможност за придобиване на общинската земя, върху която се намира.

Първият етаж с три етажа, които можете да разгледате, привлича с обзаведените си пространства, обещаващи комфортен живот. На приземния етаж е разположен удобен единичен гараж, който допринася за практичността на това жилище. Насладете се на хармоничното съчетание на характер и функционалност в този гостоприемен дом, който очаква вашето лично докосване.

За повече информация - обадете се.
Особености:
  • В строеж
  • С гараж
Цена

Цена на имота: 118 000 €

Цена на кв.м: 634,409 €

Локация

град Перник, Драгановец

Статистика
  • 46разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 3 февруари 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

ДОТУОН РИЙЛ ЕСТЕЙТ
град София ж.к. Сухата река 13, вх.А
Продава Къща в град Перник, Драгановец
118 000 €
186 кв.м3-ти Тухла, 1982 г.