Дава под наем  Магазин област Благоевград , гр. Банско , 41 кв.м | 18642216
Дава под наем Магазин
област Благоевград, гр. Банско Виж на картата
300
Цената е с включено ДДС
41 кв.м1-ви
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 482 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83592 .

Отговорен брокер: Гергана Сотирова

Имаме удоволствието да Ви представим този изключителен търговски имот под наем в сърцето на Банско. Разположен на спокойна улица, в центъра на града, този имот предлага отлична локация за вашия бизнес. Разположен в ски курорт, заобиколен от спиращата дъха красота на планината. С удобното си местоположение в града той осигурява лесен достъп до всички удобства и забележителности.

Магазинът се простира на площ от 41 кв. м, осигурявайки достатъчно пространство за вашите бизнес нужди. Интериорът е в отлично състояние, с масивни стени и подова настилка от гранитогрес. Имотът разполага с дограма от ПВЦ, която осигурява енергийна ефективност и звукоизолация.

Магазинът е разположен на първия етаж на добре поддържана сграда, което предлага лесен достъп както за клиентите, така и за служителите. Достъпът е по асфалтов път. Помещението разполага със собствен санитарен възел с баня и тоалетна. Отдава се за минимален период от шест месеца и е подходящо както за магазин така и за офис .

В близост до него ще намерите редица удобства, които да подпомогнат дейността на вашия бизнес. На кратко пешеходно разстояние се намират детска градина, болница, супермаркет, банка, ресторант, плувен басейн, парк и паркинг.

Отдаването под наем на този търговски имот предлага уникална възможност да установите бизнеса си в процъфтяващ ски курортен град. С отличното си състояние, първокласното местоположение и удобните удобства в близост, този магазин със сигурност ще привлече клиенти и ще допринесе за вашия успех.

Не пропускайте да се възползвате от тази фантастична възможност да наемете търговски имот в Банско. Свържете се с нас още днес, за да организирате оглед и да осигурите тази отлична локация за вашия бизнес.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с ...
Особености:
  • Необзаведен
Цена

Цена на имота: 300 €

Цена на кв.м: 7,317 €

Локация

област Благоевград, гр. Банско

Статистика
  • 38разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 1 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Гергана Сотирова
0882 817 482

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Дава под наем Магазин в област Благоевград, гр. Банско
300 €
41 кв.м1-ви