Продава  3-стаен град Варна , Окръжна болница-Генерали , 118 кв.м | 20553088
Продава 3-стаен
град Варна, Окръжна болница-Генерали
176 625
Цената е с включено ДДС
118 кв.м6-ти Тухла, 2026 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Компания за недвижими имоти 'Купи в България' има удоволствието да Ви предложи апартаменти и търговски площи в една от бъдещите емблематични сгради на град Варна.
За проекта: Мултифункционална сграда на 10 етажа с 5 входа, като на първите четири етажа ще са разположени търговски обекти и над тях жилищна част с двустайни и тристайни апартаменти. Петте подземни нива ще обезпечат нуждата от места за паркиране. Проектирането е дело на утвърдено студио, носител на множество награди и номинации на местно и международно ниво.За изпълнението са заложени иновативни строителни технологии, висок клас материали, най-новите системи за енергоефективност, контрол на топлината и вентилацията, високоскоростни асансьори и интегрирано лед осветление по фасадата със светлинен дизайн през тъмните часове.Заложеният срок за завършване е краят на 2026-та година.
Локация: Местоположението е изключително благоприятно от гледна точка на съвременен начин на живот и покриви всички потребности на бъдещите домакинства. В близост са разположени училища, детски градини, автобусни спирки, хранителни магазини, Окръжна болница, медицински центрове, аптеки, различни по вид търговски обекти, както и пешеходно разстояние до Морска градина и централна част на града.
Апартаменти: Предлаганите апартаменти с по една и две спални, с различни изложения и квадратури, които могат да удовлетворят различни нужди на бъдещите собственици.
Подземен паркинг: Възможност за избиране между единични и двойни паркоместа, както и единични, двойни и тройни гаражи.
За повече информация, моля свържете с нас на посочените телефон и цитирайте ID 29946!
'Купи в България' предоставя безплатно консултиране и съдействие при необходимост от банково финансиране за покупка на недвижим имот.
Особености:
  • Асансьор
  • С гараж
  • С паркинг
Цена

Цена на имота: 176 625 €

Цена на кв.м: 1496,822 €

Локация

град Варна, Окръжна болница-Генерали

Статистика
  • 24разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 15 април 2024
Попитай продавача
0897 XXX... (покажи)
Брокер
Радослава Кадирова
0897 630 830

КУПИ В БЪЛГАРИЯ
град Варна ул. Акад. Андрей Сахаров 19
Продава 3-стаен в град Варна, Окръжна болница-Генерали
176 625 €
118 кв.м6-ти Тухла, 2026 г.