Продава  3-стаен област Бургас , к.к. Слънчев бряг , 150 кв.м | 23211559
Продава 3-стаен
област Бургас, к.к. Слънчев бряг
305 900
Не се начислява ДДС
150 кв.м- Тухла, 2009 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ЕКСКЛУЗИВНО!СУПЕР ЛОКАЦИЯ НА МЕТРИ ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯ ПЛАЖ В БЪЛГАРИЯ/Cacao Beach/,НО НА СПОКОЙНО И ЗЕЛЕНО МЯСТО! ОХРАНЯЕМО ПАРКОМЯСТО В ЦЕНАТА! ЧАСТЕН ДВОР! ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН! НИСКИ КОМУНАЛНИ РАЗХОДИ!
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ/схема в снимки/: Просторна дневна с кухненски бокс; Две просторни, непреходни спални; Две бани с тоалетни; входно антре; Тераса тип лоджия; Частен двор; ИЗЛОЖЕНИЕ: Изток
Комплекс SIRENA RESIDENCE е луксозен ваканционен комплекс от затворен тип, разположен на първа линия. На изток комплексът граничи със защитен парк от пясъчни дюни с ниска растителност и така от сградата се разкрива изключителна гледка към залива, а на север граничи с устието на река Хаджийска. Комплексът е разположен върху ограден парцел с 24Ч. видео наблюдение и контролиран достъп, има собствен паркинг, разполага с открит отопляем басейн и богато озеленен двор с декоративни настилки, има парково осветление и обзавеждане пейки, шезлонги и малък детски кът. Апартаментът се намира в SIRENA VIP RESIDENCE, архитектурно издържана в луксозен, средиземноморски стил, която получи престижното отличие за сграда на 2009 година. Сградата е изцяло облицована с естествени каменни плочи от травертин, покривът е облицован с шиндли от естествен камък. На първия етаж има фитнес зала, джакузи, суха и парна сауна, на покрива има общ кът с барбекю, с невероятна панорама. Общите части са с луксозно интериорно решение (гранит, ламперии от естествен фурнир, каменни мозайки). Луксозни асансьори - OTIS . Апартаментът е с високи тавани/2,90м/ и просторни помещения, с настилки от гранит в коридорите и трислоен дъбов паркет в стаите,с вътрешни врати с височина от 220см. от естествен фурнир от избелен дъб; луксозно оборудвана кухня; бани, облицовани с плочи от гранитогрес и качествен санитарен фаянс; мебелите са направени по поръчка. Акцент в жилището e частен двор с обширна тераса, с гледка към парка, с настилка от масивна екзотична дървесина. Външната дограма е изработена от съставна дървесина от евкалипт и дървени щори. Централна климатизация и вентилация, като температурата може да се регулира индивидуално от всеки апартамент.
Сградата е проектирани и изпълнена, така че да е енергийно ефективна и да се осигури максимално дълъг срок при експлоатацията и.
* АГЕНЦИЯТА ИЗВЪРШВА ВСИЧКИ ПРОВЕРКИ НА ИМОТА И ОРГАНИЗИРА ВСИЧКИ ЕТАПИ НА СДЕЛКАТА, ДО НЕЙНОТО ФИНАЛИЗИРАНЕ С НОТАРИАЛЕН АКТ.
* АГЕНЦИЯТА СЪДЕЙСТВА ЗА ОТПУСКАНЕ НА БАНКОВ КРЕДИТ, ПРИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ. Оф. 4001
Особености:
  • Асансьор
  • С гараж
  • Обзаведен
  • Видео наблюдение
  • Контрол на достъпа
  • Охрана
  • В затворен комплекс
Цена

Цена на имота: 305 900 €

Цена на кв.м: 2039,333 €

Локация

област Бургас, к.к. Слънчев бряг

Статистика
  • 49разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 22 април 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

ХОУМ ГРУП
град София София, ж.к. Иван Вазов, ул. Ярослав Вешин 16
Продава 3-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг
305 900 €
150 кв.м- Тухла, 2009 г.