Продава  2-стаен град Бургас , Меден рудник - зона В , 65 кв.м | 26571245
Продава 2-стаен
град Бургас, Меден рудник - зона В
53 950
Цената е с включено ДДС
65 кв.м4-ти Тухла, 2022 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
I.B.P.. ИДЕЯ, като ексклузивен представител на строителната фирма представя на Вашето внимание двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда с Акт 14 в най-бързо развиващия се квартал на гр. Бургас.

Жилището, което Ви предлагаме е с гледка към новопостроения парк и се състои от: антре, хол с кухненски кът, кът за хранене и кът за отдих, спалня, тераса за двете помещения, баня и WC и склад.
Жилищната сграда ХАРМОНИЯ се намира в ж.к. Меден рудник , зона В, в тих и спокоен район. Достъпът до сградата е бърз и лесен от две главни улици-бул. Александър Георгиев Коджакафалията и ул. Въстаническа . Районат се характеризира с отлична инфраструктура, с разнообразни магазини, заведения и отличен транспорт- Терминал Меден рудник е в непосредствена близост и е начална спирка на Бързата автобусна линия, която свързва ж.к. Меден рудник с всички останали жилищни комплекси на гр. Бургас.
Сграда ХАРМОНИЯ граничи с новоизграждащия се на няколко декара Зелен парк и спортен комплекс- с алеи, детски кътове и зони за отдих. При следващия етап в зоната ще бъдат изградени спортна зала, футболно игрище и паркинг.
Жилищтна сграда ХАРМОНИЯ е комплекс от шест секции, с построяването на секции Д и Е се завършва изпълнението на целия проект. Предлагаме разнообразие от двустайни и тристайни апартаменти, както и партерни гаражи. В двора на сградата ще бъдат обособени алеи, места за отдих, както и зона за паркиране с индивидуални открити паркоместа.
При строителството на сградата ще бъдат използвани материали с високо качество и най-актуалните технологии за строителство.
Начало на строителството Април 2022, АКТ 16 -Април 2024 год.
Особености:
  • В строеж
  • Асансьор
Продава  2-стаен град Бургас , Меден рудник - зона В , 65 кв.м | 26571245 - изображение [2]
Цена

Цена на имота: 53 950 €

Цена на кв.м: 830 €

Локация

град Бургас, Меден рудник - зона В

Статистика
  • 136разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 26 януари 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
ИНВЕСТ БЪЛГЕРИАН ПРОПЪРТИС-ИДЕЯ
град Бургас Бургас,ул.Св.Св.Кирил и Методи 13
Продава 2-стаен в град Бургас, Меден рудник - зона В
53 950 €
65 кв.м4-ти Тухла, 2022 г.