Продава  3-стаен област Бургас , к.к. Слънчев бряг , 112 кв.м | 26981683
Продава 3-стаен
област Бургас, к.к. Слънчев бряг See on the map
88 011
Не се начислява ДДС
112 кв.м3-ти Тухла, 2011 г.
Central Heating: -Gas: -
Remove
Property Description:
#32294174 Населено място: Слънчев Бряг,
3-стаен.
Обща площ: 112 кв. м
Етаж: 3
Цена: 88 900 евро
Такса поддръжка годишно 490 евро.

Етап на строителство: акт 16
Схема на плащане: 2000 евро депозит, 100% при подписване на нотариален акт за собственост.

Предлагаме за продажба голям апартамент с обща площ 112 кв.м. в Слънчев Бряг. Апартаментът се състои от голям хол с кухненски бокс, две спални, 2 бани, две тераси. Апартаментът е напълно обзаведен. Сградата е предназначена за целогодишно живеене. Индивидуални части за ток.
'Гранд Камелия' е прекрасен комплекс, който се намира на тихо място в Слънчев Бряг. Голяма, озеленена територия няма да остави безразличен нито един човек, който посети това място. Сградите са проектирани така, че собствениците и гостите да се чувстват комфортно да живеят в своите апартаменти. 'Гранд Камелия' разполага със студиа, апартаменти с 1-2 спални. Достъпът до територията е разрешен само за собствениците или гостите на комплекса. Почти всички апартаменти имат големи тераси, а на последните етажи балконите са толкова големи, че можете да поставите балконски мебели там и дори да поставите шезлонги. Във всеки вход има асансьор. Пред входа на комплекса има голям брой паркоместа. Купувайки апартамент в 'Гранд Камелия', можете не само да почивате, но и да наемете имота си с помощта на управляваща компания. Комплексът предлага следните удобства: 2 басейна за възрастни, 2 детски басейна, воден бар, ресторант ,широка зона за отдих с шезлонги, детска площадка, рецепция, Тенис корт, мини голф. Разстоянието до плажа е 700 метра, на пешеходно разстояние от автогарата, откъдето тръгват автобусите по всички направления на България. На 30 метра се намира супер маркет 'Младост', аптеки, зеленчукови магазини, магазини за сувенири, салон за красота, обменно бюро. На пешеходно разстояние има огромен брой различни бистра и заведения за хранене, където можете да вечеряте много вкусно и не скъпо. На 20 метра от комплекса се намира най-известният развлекателен център 'Камелот', където можете да посетите ресторант, игрална зала, боулинг. Любителите на спорта не трябва да отиват далеч, тъй като в самата сграда има голяма фитнес зала. 'Гранд Камелия' е идеално място не само за почивка, но и за целогодишно живеене.
Разстояние до Летище Бургас-20 км.
Разстояние до Летище Варна-60 км.
Слънчев бряг е един от най-големите семейни курорти в България. Намира се на 42 км северно от Бургас и на 90 км от Варна. Курортъ
Price

Property price: 88 011 €

Price на кв.м: 785,813 €

Location

област Бургас, к.к. Слънчев бряг

Statistics
  • 111views
  • 0saves
The ad has been updated on 24 април 2024
Contact seller
05XXX... (show)

ОАЗИС
град Бургас ул. Отец Паисий 27
Продава 3-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг
88 011 €
112 кв.м3-ти Тухла, 2011 г.