Продава  3-стаен област Добрич , гр. Каварна , 124 кв.м | 27775331
Продава 3-стаен
област Добрич, гр. Каварна See on the map
120 000
Цената е с включено ДДС
124 кв.м- Тухла, 2010 г.
Central Heating: НЕGas: НЕ
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 467 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 83734.

Отговорен брокер: Калин Чернев

С удоволствие предлагаме за продажба партерен тристаен апартамент с прекрасна гледка към морето и вътрешния двор с басейн на модерния затворен комплекс Калиакрия Ризорт / Kaliakria Resort. Безспорен плюс на имота е неговата топ локация на първа линия от морето, в сърцето на т. нар. българска Голф Ривиера, с живописни гледки към голф игрището "Трейшън клиф" на Гари Плеър, както и към залива на Каварна, който се простира от нос Калиакра до Албена и Златни пясъци.

Апартаментът (124.32 кв.м.) се състои от:
Преддверие
Дневна с кухненски бокс
2 спални
Килер
2 бани с тоалетна
Голяма тераса към дневната и едната спалня, с директен излаз към басейн

Жилището се предлага за продажба до ключ, с оборудвана кухня и камина в хола. Годишната такса поддръжка е 1410 евро.

Комплексът е разположен на 55 км северно от Варна (черноморската столица на Черно море) и на около 45 минути от международното летище в града. Наблизо са старите риболовни градове Балчик и Каварна. Известният международен курорт Албена е на 15 минути път с кола. В района има СПА център, тенис кортове, възможности за яхтинг, гмуркане, голф и др.

Луксозният затворен комплекс предлага на своите гости ползване на открити басейни, воден бар, барове и ресторанти, "Totally Romantic Bar" , магазин, оформени зелени площи, фитнес/сауна/масаж, конферентни зали, детски клуб, детска площадка, пълно управление на имотите. Свободно паркиране в комплекса.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват ...
Features:
  • Интернет връзка
  • Контрол на достъпа
  • Охрана
  • Обзаведен
Price

Property price: 120 000 €

Price на кв.м: 967,742 €

Location

област Добрич, гр. Каварна

Statistics
  • 140views
  • 0saves
The ad was published on 9 януари 2024
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Калин Чернев
0882 817 467

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 3-стаен в област Добрич, гр. Каварна
120 000 €
124 кв.м- Тухла, 2010 г.