Продава  Къща град Пловдив , Център , 420 кв.м | 32486625
Продава Къща
град Пловдив, Център
1 250 000
420 кв.м(384 кв.м)- Тухла
Calefacción central: -Gas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
Unique Estates има удоволствието да Ви представи авторска къща от ZOOM STUDIO, която е вдъхновена от културата Wabi-Sabi и стила на Mies van der Rohe и въплъщава естетиката на непретенциозната красота и минимализма. Структурата ? е изчистена, с прави линии и отворени пространства, които създават чувство за светлина и въздух. Фасадите са облицовани с натурални, устойчиви материали като дърво и камък, които с времето придобиват уникален патина ефект, отразяващ философията на Wabi-Sabi за намирането на красотата в несъвършенството и преходността. Интериорът е с акцент върху натуралните текстури и материи, като лен, вълна пух съчетани с дърво, естествен камък, формован бетон и стомана, което създава усещане за спокойствие и хармония с природата. Обзавеждането е от най-висок клас реномирани световни производители като Poliform, Flexform B&B Italia, керамика от Villeroy & Boch и др.

Външните пространства са проектирани така, че да се слеят безпроблемно с интериора, като позволяват на обитателите да живеят в тясна връзка с околната среда.


Първи етаж - представително антре с гардеробно помещение, просторна дневна с авторска камина и височина на таваните достигаща до 3.6м., трапезария с френски прозорци и с директен излаз към красиво озеленен японски двор. Кухня от естествен дъб, оборудвана с най-висок клас кухненски уреди.

Втори етаж настилка от топла естествена вълна, антре с възможност за галерия и зона за изкуство, родителска спалня с гардеробна и голяма двойна баня оборудвана с най-висок клас хидромасажна вана, две детски спални , всяка от които със самостоятелна баня.

Сутерен - детска дневна и киносалон, креативна работилница, стая за гости, спа зона със сауна и душ, перално помещение, тоалетна, техническо помещение.



Отоплението и охлаждането на трите етажа е решено чрез скрити уреди, част от общата умна система, които не нарушават естествената хармония в пространствата.

Ref. ID:22469
Características:
  • С паркинг
Precio

Precio de la propiedad: 1 250 000 €

Precio на кв.м: 2976,19 €

Ubicación

град Пловдив, Център

Estadísticas
  • 135puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 25 май 2024
Contacte al vendedor
0882 XXX... (espectáculo)
Agente
Красимира Николова
0882 300 400

ЮНИК ЕСТЕЙТС
град София бул. Патриарх Евтимий 17
Продава Къща в град Пловдив, Център
1 250 000 €
420 кв.м- Тухла