Дава под наем  Магазин град Пловдив , Кючук Париж , 70 кв.м | 35548209
Дава под наем Магазин
град Пловдив, Кючук Париж Se på kartan
800
Цената е с включено ДДС
70 кв.м-
Centralvärme: НЕGas: НЕ
Avlägsna
Egendomsbeskrivning:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 466 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 75895.

Отговорен брокер: Стефан Моллов

Представяме на вашето внимание голямо търговско помещение с отлична видимост и оживена локация в сърцето на кв. Кючук Париж, в близост до Бетонен мост, Автогара Родопи, Стадион Тодор Диев и редица ежедневни удобства и услуги, които предлага централният жилищен район. Имотът може да се използва за офис, аптека, учебен център и др.

Имотът е с обща площ от 70 кв.м., от тях - 43 кв.м. търговска площ и 27 кв.м склад, който има отделен вход. Магазинът се характеризира със западно изложение и се отоплява с климатици.

Търговският имот е с дванадесет метра лице на ул. Македония и височина четири метра.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Pris

Fastighetspris: 800 €

Pris на кв.м: 11,429 €

Plats

град Пловдив, Кючук Париж

Statistik
  • 87vyer
  • 0sparar
Annonsen publicerades den 18 януари 2021
Kontakta säljaren
088XXX... (show)
Ombud
Стефан Моллов
0882 817 466

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ПЛОВДИВ
град Пловдив Делови Център Пловдив, ул. Хан Кубрат 1, eтаж 4, офис 408
Дава под наем Магазин в град Пловдив, Кючук Париж
800 €
70 кв.м-