Продава  3-стаен град Варна , Възраждане 1 , 84 кв.м | 364034186 снимки
Продава 3-стаен
TOP
град Варна, Възраждане 1 Виж на картата
76 000
84 кв.м7-ми Тухла, 2021 г.
ТЕЦ: ДАГаз: -
Премахни
Описание на имота:
ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОР!Комплекс 'Пенемат Апартс' е разположен в изключително комуникативния район на бул. Трети март в гр.Варна. WWW.PENEMAT-APARTS.COM
Кварталът се характеризира с лесен достъп,спокойна жизнена среда и добра благоустроеност. В близост до Комплекса са разположени учебни заведения, детски градини ОДЗ 10 Приказка , ОДЗ 8 Лястовичка, ДГ 25 'Златно зрънце', медицински центрове ДКЦ 3 Владиславово и Медицински център Младост, търговски центрове Делта Планет Мол, Джъмбо, Метро, Кауфланд, Лидъл, развлекателни центрове Ледена пързалка Младост и Басейн Младост.
Непосредствено пред комплекса има автобусна спирка на която спират всички автобусни и тролейбусни линии обслужващи кварталите Възраждане, Владиславово и Кайсиева градина.
Районът е просторен и непрезастроен и като такъв се нарежда сред предпочитаните места за живеене в град Варна.Гаранция за спокойствие и комфорт за цялото семейство.
В Пенемат Апартс за удобство на живущите сме предвидили доста неща.
Комплексът е от полузатворен тип-ще бъде ограден и ще разполага с два входа и изхода снабдени с бариера, за да бъде ограничен достъпа на случайно преминаващи, но няма да има жива охрана и допълнителни такси за поддръжка.
Друго голяма предимство е наличието на ТЕЦ. Жилищния комплекс е пряко свързан с Топлофикация Варна . Инсталациите за отопление и топлоснабдяване са от най-съвременен тип за да осигурят икономично и комфортно отопление на вашия дом. Всеки има възможност да избере дали да се възползва от тази екстра. При отказ не се изисква да заплатите никакви такси или глоби. По желание може да ползвате само парно или само топла вода.
Предвидени са също супермаркет, заведение за бързо хранене,кафе-сладкарница, аптека, фитнес, фризьорски салон, детска градина, детска площадка, мини парк с осветление и други.
В подземното пространство е обособен подземен паркинг на две нива със самостоятелни гаражи, свързан със сградите чрез асансьор и стълбищни клетки, като по този начин се осъществява топла връзка с всяко жилище.
Комплексът разполага с едностайни апартаменти от 46 кв.м на цена 26500 евро двустайни апартаменти с площ от 50 кв. м до 74 кв. м на цени от 34500 евро, тристайни от 91 кв. м до 116 кв. м на цени от 53500 Евро.
Някои апартаменти на първи етаж са с прилежащ двор за отдих , както и тези на последните етажи са с големи панорамни терас.
Особености:
  • С паркинг
  • С гараж
  • Асансьор
  • В строеж
Цена

Цена на имота: 76 000 €

Цена на кв.м: 904,762 €

Локация

град Варна, Възраждане 1

Статистика
  • 5разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 5 юли 2022
Попитай продавача
0882330600

ПЕНЕМАТ ООД
град Варна Д-р Пискюлиев 1
Продава 3-стаен в град Варна, Възраждане 1
76 000 €
84 кв.м7-ми Тухла, 2021 г.