Дава под наем  Магазин област Благоевград , гр. Банско , 40 кв.м | 37523777
Дава под наем Магазин
област Благоевград, гр. Банско Ver en el mapa
300
Цената е с включено ДДС
40 кв.м1-ви
Calefacción central: НЕGas: НЕ
Eliminar
Descripción de propiedad:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 482 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83593.

Отговорен брокер: Гергана Сотирова

Предлагаме на вашето внимание помещение, подходящо за офис или магазин с отлична локация в центъра на гр. Банско. В близост до него ще намерите редица удобства, които да подпомогнат дейността на вашия бизнес. На кратко пешеходно разстояние се намират детска градина, болница, супермаркет, банка, ресторант, плувен басейн, парк и паркинг.

Имотът е подходящ за магазин, офис или малък склад.

Помещението разполага със собствен санитарен възел и се намира на много комуникативно и достъпно място.

Магазинът е разположено на спокойна улица, в центъра на града, този имот предлага отлична локация за вашия бизнес. Разположен в ски курорт, заобиколен от спиращата дъха красота на планината. С удобното си местоположение в града той осигурява лесен достъп до всички удобства и забележителности.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Características:
  • Необзаведен
Precio

Precio de la propiedad: 300 €

Precio на кв.м: 7,5 €

Ubicación

област Благоевград, гр. Банско

Estadísticas
  • 53puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 1 април 2024
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Гергана Сотирова
0882 817 482

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Дава под наем Магазин в област Благоевград, гр. Банско
300 €
40 кв.м1-ви