Продава  4-стаен област Габрово , гр. Трявна , 86 кв.м | 38095563
Продава 4-стаен
област Габрово, гр. Трявна
71 600
Не се начислява ДДС
86 кв.м2-ри Тухла
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Агенция ПЕТКОВ Ви представя 4-стаен апартамент, ситуиран в сграда разположена в централната част на гр.Тревна. Апартамента е в непосредствена близост до църквата Св.Георги, комплекс Чинар, Ж.П. и автогара, на пешеходно разстояние от центъра на града и ред други забележителности. Жилището е атрактивно не само заради посочената по-горе локация, а и заради развитата инфраструктура с две основни главни улици, училище, детска градина и д.р. Всичко изброено прави апартамента особенно подходящ както за лично ползване така и за атрактивен ваканционен имот. Възможност за паркиране в собствен двор на сградата.

Апартамента е с площ от 86 кв.м. като разпределението му е типично за едно напълно функционално 4 -стайно жилище състоящо се от антре, с трапезария с кухненска част, дневна с прилежаща голяма тераса, спалня, втора спалня, баня и тоалет, налична е и втора тераса. Всички помещения са без скосове, отстъпи и преходи. Жилището е след основен ремонт, дограмата е сменена с ПВЦ от висок клас, терасата е остъклена, отоплението на жилището е решено с локално парно с радиатори във всяка стая. Отделна климатизация с климатик. Апартамента е саниран.

Към жилището има прилежащи голяма таванска стая и избено помещение.

Документите на имота са изрядни и проверени от юрист на дружеството. Липсват каквито и да е задължения и тежести по имота. Жилището е подходящо за закупуване както с налични средства така и с банков кредит.

Особености:
  • С паркинг
  • Обзаведен
  • Саниран
Цена

Цена на имота: 71 600 €

Цена на кв.м: 832,558 €

Локация

област Габрово, гр. Трявна

Статистика
  • 40разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 6 март 2024
Попитай продавача
098XXX... (покажи)

ПЕТКОВ
град Варна Ян Хуняди 59
Продава 4-стаен в област Габрово, гр. Трявна
71 600 €
86 кв.м2-ри Тухла