Дава под наем  Многостаен град Шумен , Център , 140 кв.м | 39225072
Дава под наем Многостаен
град Шумен, Център
613
Не се начислява ДДС
140 кв.м3-ти
ТЕЦ: НЕГаз: ДА
Премахни
Описание на имота:
ЕРА 1300 предлага многостаен апартамент под наем разположен на трети жилищен етаж от общо 5 етажа с площ от 140 кв.м. Имотът се състои от просторна дневна с кухня и трапезария, две спални, трета спалня с прилежаща баня с тоалетна, три тераси, втора баня с тоалетна, перално помещение, коридор. Жилището се предлага с всички необходими ел. уреди /вграденни котлони, готварска печка, аспиратор, съдомиялна машина, хладилник, пералня, хладилник/. Жилището е с нова PVC дограма, нови входна и интериорни врати, външна и вътрешна изолация. Отоплението е решено посредством климатици и газ. Изложение Юг и Запад. Апартаментът е изключително слънчев, топъл и уютен. С възможност за наемане на парко място.

Апартаментът се намира в пететажна тухлена сграда с асансьор, с отлично поддържани и чисти общи части, контрол на достъп. Намира се на метри от централна пешеходна зона, магазини, заведения, училище, административни и банкови учреждения, автобусни спирки, хипермаркети.

ЕРА предлага:
- Проверени имоти
- Реални оферти
- Безплатна консултация
- Пълно съдействие при отпускане на кредит
ЕРА България АД е една от малкото фирми за недвижими имоти, отговарящи на условията и изискванията на влезлия в сила през 2016 г. Закон за кредитите за недвижими имоти на потребители - вписана в Регистъра на кредитните посредници при БНБ с BCI000024.

Оферта 4200699
Особености:
  • Обзаведен
  • Асансьор
  • Климатик
  • Окабеляване
Цена

Цена на имота: 613 €

Цена на кв.м: 4,379 €

Локация

град Шумен, Център

Статистика
  • 22разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 15 април 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

ЕРА 1300
град Шумен Шумен, ул. П. Волов 11
Дава под наем Многостаен в град Шумен, Център
613 €
140 кв.м3-ти