Продава  2-стаен град София , Надежда 4 , 50 кв.м | 39322089
Продава 2-стаен
град София, Надежда 4 Виж на картата
112 900
Цената е с включено ДДС
50 кв.м3-ти Тухла, 2021 г.
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 499 или 02 425 68 61 и цитирайте референтния номер на имота: Sfb 83953.

Отговорен брокер: Иванка Стойкова

Двустаен апартамент в Надежда 4. Жилището е част от нова сграда завършена през октомври 2021 г. с отлично поддържани общи части и асансьор. Намира се на пешеходно разстояние от Северен парк, 102 ОУ Панайот Волов , с директен излаз на на бул. Ломско шосе и на 750 метра от метростанция Бели Дунав. Разстоянието до центъра на София е 6 км. Паркирането пред блока е свободно. Не пропускайте да се възползвате от тази отлична възможност да направите този комфортен апартамент свой дом.

Имотът се намира на трети етаж с площ 50 кв. м. разпределена между:
коридор
хол с кухненски бокс
спалня
тераса с излаз от двете стаи
баня с тоалетна

Изложението е южно, много слънчев, светъл имот с ниски разходи за консумативи. Към имота има мазе с площ 4,43 кв. м. и 3,37% идеални части от земята.

Жилището е завършено с:
PVC дограма
стени - латекс
подови настилки - ламинат и теракота
окабеляване за кабелна тв, интернет и телефон
отопление на климатик

Продава се напълно обзаведено, готово за живеене или отдаване под наем.

Кварталът се отличава с добре развита инфраструктура, като по централните пътни артерии на района бързо се стига до всички възлови части на столицата. Добро решение за инвестиция или собствен дом в уреден район. На пешеходно разстояние има още супермаркети, магазини, аптеки, поликлиники, ресторанти, кафенета, спирки на градския транспорт, които правят достъпа до всяка точка на града лесен и удобен.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват ...
Особености:
  • Асансьор
  • Интернет връзка
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 112 900 €

Цена на кв.м: 2258 €

Локация

град София, Надежда 4

Статистика
  • 220разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 25 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Иванка Стойкова
0882 817 499

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 2-стаен в град София, Надежда 4
112 900 €
50 кв.м3-ти Тухла, 2021 г.