Продава  4-стаен област Бургас , к.к. Слънчев бряг , 92 кв.м | 40161998
Продава 4-стаен
област Бургас, к.к. Слънчев бряг Виж на картата
100 000
Не се начислява ДДС
92 кв.м3-ти Тухла, 2012 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ID 30032852
Цена: 100 000 евро
Населено място: Слънчев Бряг
Обща площ: 92 кв. м.
Етаж: 3/5
Стаи: 4
Етап на строителство: сградата е въведена в експлоатация - акт 16

Плащане:
2000 евро депозит,
100% при подписване на нотариален акт за собственост.

Предлагаме за продажба луксозен четиристаен апартамент в един от комплексите на Слънчев бряг с качествено строителство, който функционира целогодишно.
Апартаментът се намира на 3-ти етаж, продава се напълно обзаведен, климатици във всички стаи и уреди. Уникално разпределение-два апартамента, които на етапа на строителството са обединени в един и имат общо антре, чиято площ не е включена в общата площ (92 кв.м + 3 кв. м). Апартаментът се състои от отделно антре, дневна с кухненски бокс, три спални, две бани и една голяма тераса с изглед към разкошната зелена територия.
В апартамента е направен козметичен ремонт, напълно готов за живеене. Идеален за голямо семейство за целогодишно живеене или комфортен престой край морето.
Битово електричество.
Комплекс 'си Даймънд' се намира на тихо и спокойно място в Слънчев Бряг, със смелост можем да кажем, че това е най-озелененият район на курорта. Комплексът се намира на 600 метра от най-добрия плаж в целия курорт и разполага с абсолютно всичко необходимо за комфортен престой. Сградата е построена по всички европейски технологии при спазване на всички строителни норми и закони. Красива, уютна луксозна сграда. В комплекс 'си Даймънд' има целогодишна охрана, има просторен обществен паркинг, басейн за възрастни с детска секция, зона за слънчеви бани и отдих, рецепция, добре поддържана озеленена територия, поддръжката на комплекса се осъществява целогодишно, управляващото дружество предлага услугите си за отдаване на апартамента под наем. Комплексът е разположен в най-зеленото място на Слънчев Бряг, много зеленина и дървета, наблизо тече река Хаджийска и е разположен парк за разходки. Комбинацията от зеленина, тишина и спокойствие, носят уют и чар на това място. 'Си Даймънд' се намира в спокоен район, далеч от туристическите сътресения, инфраструктурата на района е добре развита, наблизо има всичко необходимо, за да останат само положителни емоции от почивката. До центъра на Слънчев Бряг може да се стигне спокойно за 30 минути. Несебър е на 2 км. в района има голям брой ресторанти, кафенета, магазини на различна тематика, аптеки, супермаркет, спирка на обществения транспорт и всичко необходимо за пълноценна почивка. До плажа 'Как
Цена

Цена на имота: 100 000 €

Цена на кв.м: 1086,957 €

Локация

област Бургас, к.к. Слънчев бряг

Статистика
  • 37разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 15 април 2024
Попитай продавача
05XXX... (покажи)

ОАЗИС
град Бургас ул. Отец Паисий 27
Продава 4-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг
100 000 €
92 кв.м3-ти Тухла, 2012 г.