Продава  3-стаен област Бургас , к.к. Елените , 255 кв.м | 40478840
Продава 3-стаен
област Бургас, к.к. Елените Виж на картата
125 000
Цената е с включено ДДС
255 кв.м6-ти Тухла, 2005 г.
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 479 или 02 425 68 41 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 81795.

Отговорен брокер: Мая Гоева

Предлагаме на вашето внимание изцяло обзаведен апартамент в затворения комплекс "Негреско" (Negresko) в елитния морски курорт Елените. Разположен е на много спокойно, чисто и уютно място. Районът се характеризира с отлична инфраструктура, чист въздух, на 800 м от плажа, с удобен достъп до търговски център и супермаркет, както и автобусна спирка за връзка със Слънчев бряг и Несебър. Годишна такса поддръжка 10 евро/кв. м.

Имотът е разположен на 6-ти, последен етаж с обща площ от 255.00 м2 (чиста площ 220 м2 плюс общи части 35.00 м2). Състои се от:
коридор
хол
кухня
две спални
баня с тоалетна
две тераси

Подовите настилки са с теракот, стени латекс, ПВЦ дограми. Отоплението е с климатици. Сградата, в която се намира апартаментът, е много добре поддържана, с асансьор. Имотът се предлага за продажба с пълно обзавеждане и оборудване. Разкрива гледка към гора и планина.

Комплекс "Негреско" предлага всичко необходимо за вашата комфортна ваканция - широк спектър от забавления и отлични условия за спокоен релакс: няколко ресторанта, бар, медицински център, открит басейн за възрастни и деца, детска градина и площадка, тенис корт, мини голф, фитнес, СПА център, интернет клуб, охраняван паркинг. Имате чудесната възможност да се повеселите в аква парка, да се насладите на скокове с парашут, водни ски, конни спортове, билярд, шах, скуош.

Комплексът е разположен в живописна долина, заобиколена от планини и гори. Това място отдавна е познато както на българските, така и на чуждестранните туристи и предлага уникално съчетание на морски и планински климат.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви ...
Особености:
  • Асансьор
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 125 000 €

Цена на кв.м: 490,196 €

Локация

област Бургас, к.к. Елените

Статистика
  • 74разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 4 септември 2023
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Мая Гоева
0882 817 479

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 3-стаен в област Бургас, к.к. Елените
125 000 €
255 кв.м6-ти Тухла, 2005 г.