Дава под наем  Магазин област Благоевград , гр. Банско , 114 кв.м | 40550244
Дава под наем Магазин
област Благоевград, гр. Банско Виж на картата
При запитване
114 кв.м1-ви
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 461 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83123.

Отговорен брокер: Цветанка Парапунова

Представяме на вашето внимание търговски помещения с жилищен етаж и двор от 268 кв.м. в идеалния център на град Банско, централен площад Никола Вапцаров в оживен район с голям човекопоток и гледка към Пирин планина и вътрешен двор. Имотът е с лице към улица с добра транспортна достъпност, предлагащ отличен бизнес потенциал и подходящ за офис, дрогерия, банка, магазини, заведение за обществено хранене с възможност за ползване на вътрешен двор, който е с огромен потенциал както за лятна, така и за зимна градина.

Минимален срок за наемане - 3 години.

Имотът (1908) има застроена площ от 221 кв.м., състоящ се от:
Първи етаж - две самостоятелни търговски помещения с директен излаз на улица и към двора. Санитарен възел и склад . Възможност за обединяване и разширяване на търговската площ до 200 кв.м.;
Втори етаж - антре, 4 стаи, санитарен възел и тераса с източно изложение.

Отличен бизнес имот с комуникативна локация и пешеходен достъп до разнообразие от градски удобства, на 1.5 км до ски лифта на красивия планински град.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на три наема. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Особености:
  • Необзаведен
Цена

Цена на имота: При запитване

Цена :

Локация

област Благоевград, гр. Банско

Статистика
  • 43разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 6 ноември 2023
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Цветанка Парапунова
0882 817 461

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Дава под наем Магазин в област Благоевград, гр. Банско
При запитване
114 кв.м1-ви