Продава  Парцел област Благоевград , гр. Разлог , 3650 кв.м | 42296008
Продава Парцел
област Благоевград, гр. Разлог Zie op de kaart
73 000
3650 кв.м
Regulatie: ДАElektriciteit: НЕWater: НЕ
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 500 или 02 425 68 62 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83368.

Отговорен брокер: Иван Пинчов

Просторен регулиран парцел с площ 3650 кв.м. с живописна локация на върха на м. Предел в близост до хотел-комплекс Предел. Имотът е подходящ за строеж на комплекс с къщи, къмпинг, мотел и др. с прекрасна гледка към Пирин планина.

Разстояния до най-близки комуникации:
Ток - 100 м
Вода - 30 м
Канал - 20 м
На границата с път

Разлог е малък град, сгушен между красивите планини Рила, Пирин и Родопите. В района са разположени части от Националния парк Рила и Националния парк Пирин . Освен съвременни удобства, вековна история, културно-исторически и природни забележителности, градът привлича туристите и с близостта си до най-известния български зимен курорт - Банско, до минералните извори на Баня, голф игрище.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Prijs

Vastgoedprijs: 73 000 €

Prijs на кв.м: 20 €

Plaats

област Благоевград, гр. Разлог

Statistieken
  • 32keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 21 ноември 2023
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Иван Пинчов
0882 817 500

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава Парцел в област Благоевград, гр. Разлог
73 000 €
3650 кв.м