Продава  2-стаен град София , Сухата река , 63 кв.м | 42315345
Продава 2-стаен
град София, Сухата река
125 000
Цената е с включено ДДС
63 кв.м1-ви Тухла, 2024 г.
ТЕЦ: ДАГаз: -
Премахни
Описание на имота:
Ателие 4 се намира на първи жилищен етаж, в луксозна новострояща се сграда. Състои се от дневна и спалня с излаз на обща тераса, баня с тоалетна. Допълнително може да се закупи паркомясто за цена 20 000 евро.
Сградата се изпълнява с монолитна стоманобетонна конструкция. Външните стени се изграждат от 25 см керамични тухли ORTHOBLOCK MK250 с високи топлоизолационнни и шумоизолационни показатели. Стените между апартаментите са трислойни с 20 мм разделителна шумоизолационна вложка между тях. Хидроизолация на основите и на покрива. На терасите се полагат 2 пласта хидроизолация MAPEI . По фасадата се полага топлоизлацияот EPS с дебелина на слоя 12 см, интегрирана в избраната фасадна система. Звукоизолация на подове и стени.
Фасадата на сградата е съчетание от окачена фасада и фасада със структурна мазилка. В зоната под окачената фасада облицовката еот HPL плоскости в цвят слонова кост на австрийската фирма FunderMax. Обърнат е акцент на южната фасада с монтажа на декоративни алуминиеви елементи в дървесен фладер. Зоната с окачена фасада е реализирана с прозоречна система на водещата белгийска компания за висококачествени алуминиеви системи Reynaers Aluminium, характерна с отлични топлоизолационни показатели и прекъснат термичен мост. Дограмата на останалата част от фасадата е PVC - REHAU SynegoMD, 7-камерна каса и 6-камерно крило. Използваните прозоречни системи притежават висок клас на защита от взлом, въздухонепроницаемост, водонепропускливост и устойчивост на вятър. С оглед естетичния вид на сградата е изпълнено декоративно фасадно осветление.
Подове на апартаментите-циментова замазка с лента между стените и подовете - за изолиране на пода от стените в помещението, поемане на температурните разширения в периодите на отопление /охлаждане. Стени на апартаментите - гипсова машинна мазилка на водещи производители.
Общи части - настилките от естествен камък. Осветителни тела с етажни датчици за движение. Фоайе на сградата по интериорен проект. Домофонно-звънчевата уредба и автомат за контрол на достъпа. Настилката на балконите и лоджиите - мразоустойчив гранитогрес.
Подземно ниво (сутерен) шлайфан бетон, покрит с импрегнатор. Пожароустойчиви врати с клас от EI30 до ЕI90, осигуряващи евакуационни изходи от сутеренното ниво. Гражни врати с автоматично отваряне. Централен ТЕЦ с дистанционни топломери. Тръбна разводка за климатизация. Пътнически асансьор за 8 лица (630 кг).
За достъп на автомобилите до гаража на сутеренно ниво, е предвиден хидравличен подемник.
Сключен договор и платена такса за присъединяване към електропреносната и водопреносната мрежа. Открити партиди на всеки индивидуален абонат.
Цялостно изпълнение на пространството около сградата алеи, изградени по система с бетонови павета върху пясъчна посипка. Достъпа до гаражите и паркоместата във вътрешния двор на сградата е асфалтов. Засаждане на висока дървесна растителност, градинско декоративно осветление в зоните на озеленяването и централния вход на сградата.
Етап на строителство: Въвеждане на сградата в експлоатация до края на 2024 г.
За повече обяви от агенцията посетете нашия сайт https://arcviewestate.com/.
Особености:
  • В строеж
  • Асансьор
  • Видео наблюдение
Продава  2-стаен град София , Сухата река , 63 кв.м | 42315345 - изображение [2]Продава  2-стаен град София , Сухата река , 63 кв.м | 42315345 - изображение [3]
Цена

Цена на имота: 125 000 €

Цена на кв.м: 1984,127 €

Локация

град София, Сухата река

Статистика
  • 69разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 5 април 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

АРКВЮ
град София ул. Юрий Венелин 11, етаж партер
Продава 2-стаен в град София, Сухата река
125 000 €
63 кв.м1-ви Тухла, 2024 г.