Продава  4-стаен област Бургас , гр. Несебър , 120 кв.м | 42853614
Продава 4-стаен
област Бургас, гр. Несебър Виж на картата
114 000
Не се начислява ДДС
120 кв.м3-ти Тухла, 1975 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Без такса поддръжка! Новият град на Несебър! Улица Дюни! Вътрешен етаж!

Продаваме много голям апартамент с три самостоятелни спални в гр. Несебър с отлична локация в сърцето на Новия град на улица Дюни. Локацията е емблематична за гр. Несебър в самостоятелна малка жилищна сграда без такса поддръжка с по един апартамент на етаж. Мястото е в близост до всичко в града - банките, училището, много магазини и заведения, офиси, спирки на градския транспорт и много други.

Сградата е жилищна и много подходяща, както за сезонно, така и за целогодишно ползване или отдаване под наем. Няма такса поддръжка, а има вътрешна организация за да изглежда сградата и общите части добре. Зад сградата има два големи паркинга. Към всеки апартамент има гараж с високи тавани около 3 метра, място за паркиране на още една кола пред него и големи мазета, които се ползват като студия за живеене на кота 0 с прозорци.

Апартаментът се състои от голямо входно антре с портманто, самостоятелна кухня, голям хол с тераса, на която се излиза и от кухнята, три самостоятелни непреходни спални, като две от тях имат излаз към втората голяма тераса, баня с тоалетна в едно и втора тоалетна. Много практично разпределение.

Апартаментът е с PVC дограма. Изцяло вътрешен е имайки предвид, колко е голям (много рядко се случва). Етажите в тази сграда са на полунива и така се печели много квадратура и се постига самостоятелност на апартаментите и усещане за къща. Към имота има и съответното голямо мазе направено за отдаване под наем и с прозорец на кота 0. Самостоятелни битови партиди за ток и вода. Има удобен гараж с място за паркиране на втора кола пред него, който не е включен в посочената цена.
Ако имате въпроси се свържете с нас на 0889 23 23 46 (телефон, Viber, WhatsApp, Telegram).
Особености:
  • С гараж
  • С паркинг
  • Контрол на достъпа
Цена

Цена на имота: 114 000 €

Цена на кв.м: 950 €

Локация

област Бургас, гр. Несебър

Статистика
  • 9разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 18 април 2024
Попитай продавача
0889 2XXX... (покажи)
Брокер
Теодор Русанов
0889232346
ДР ДИВЕЛЪПМЪНТ
град София Бул. Мадрид 58
Продава 4-стаен в област Бургас, гр. Несебър
114 000 €
120 кв.м3-ти Тухла, 1975 г.