Продава  3-стаен град Кърджали , Възрожденци , 136 кв.м | 42987664
Продава 3-стаен
VIP
град Кърджали, Възрожденци
При запитване
136 кв.м- Тухла
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Представям чисто нов тристаен апартамент, ново тухлено строителство, за продажба в района на денонощен магазин 'Шанел', кв. Възрожденци с площ от 136м2.
Състои се от входно антре, всекидневна с трапезария и кухненски кът, две спални, мокро помещение, баня с тоалетна и две тераси. Към имота има прилежащо мазе.
Жилището е изключително просторно и светло,изложение юг/запад, с изглед към булеварда. Апартаментът е изцяло вътрешен- среден с 2бр. големи тераси. Отличава се с просторни помещения с големи прозорци.
Обзаведен и оборудван по индивидуален проект с внимание към всеки детайл, не са пестени пари при изпълнението му! Използвани са само висококачествени материали, жилището е правено за лично ползване и са вложени много труд и време с внимание към всеки един отделен детайл. Всички мебели са по поръчка, апартаментът е покрит с 10 мм ламинат във всички стаи, както и с полиран - калиброван гранитогрес 60/120 в баните, коридора, кухненски кът и терасите. Отоплението е предвидено с висок клас климатици /смарт/, както и е изградено частично подово отопление и положени тръби за радиатори. Монтирани телевизори 2бр. Олед 70 и 50 инча - Самсунг.Няколко вида осветление, което може да бъде управлявано / изключване- включване и смяна цветове/ с вашия мобилен телефон, както и климатиците, пералнята и телевизорите са смарт. Възможност за закупуване на гараж.
Жилището се предлага в завършен вид, с показаните на снимките мебели и електроуреди.Наша оферта 1268. 0887873051
Особености:
  • Саниран
Цена

Цена на имота: При запитване

Цена :

Локация

град Кърджали, Възрожденци

Статистика
  • 20разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 15 март 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

ЗАКС
град Кърджали бул.'България' 66, бл.18 офис ' ЗАКС '
Продава 3-стаен в град Кърджали, Възрожденци
При запитване
136 кв.м- Тухла