Продава  4-стаен област Добрич , гр. Каварна , 81 кв.м | 44226683
Продава 4-стаен
област Добрич, гр. Каварна Siehe auf der Karte
36 000
81 кв.м8-ми Панел, 1974 г.
Zentralheizung: НЕGas: НЕ
Entfernen
Objektbeschreibung:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 471 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 81176.

Отговорен брокер: Красен Захариев

Голям апартамент за ремонт в панелна жилищна сграда с асансьор в близост до центъра на гр. Каварна.

Имотът се намира на 8 етаж, изложението е север/юг, заема чиста площ от 81.81 кв.м. плюс 2,396% идеални части от общите части на сградата:
дневна
спалня
детска стая
кухня
баня
отделна тоалетна
коридор
килер

Към апартамента има мазе с площ от 2.53 кв.м.

Жилището се нуждае от ремонт и подобрения, продава се с наличното обзавеждане, което може да разгледате на снимките.

Каварна има богата история. Местонахождението на града и естествената му красота са го превърнали в притегателен център за различните народи през вековете. Отдалечеността на Каварна от индустриалните зони я прави екологично чист район, заобиколен от обработваеми земи и ветро-паркове. Девствената природа със своите безкрайни слънчогледови полета, свежият полъх от морето, минералните извори карат човек да мисли, че времето там е спряло. Мидената ферма в околността и свежата и продукция, предлагана в местния ресторант до морето, е добре позната и ценена от познавачи на кулинарното изкуство. Каварна Рок Фест е причина всяко лято да се стичат много посетители на града.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Merkmale:
  • Асансьор
  • Интернет връзка
  • Обзаведен
Preis

Immobilienpreis: 36 000 €

Preis на кв.м: 444,444 €

Standort

област Добрич, гр. Каварна

Statistiken
  • 218Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am veröffentlicht 22 март 2023
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Красен Захариев
0882 817 471

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 4-стаен в област Добрич, гр. Каварна
36 000 €
81 кв.м8-ми Панел, 1974 г.