Дава под наем  2-стаен област Благоевград , гр. Банско , 72 кв.м | 44278475
Дава под наем 2-стаен
област Благоевград, гр. Банско See on the map
600
Цената е без ДДС
72 кв.м2-ри
Central Heating: НЕGas: НЕ
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 482 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83489 .

Отговорен брокер: Гергана Сотирова

Предлагаме на вашето внимание апартамент с една спалня за дългосрочен наем в центъра на гр. Банско. Градът е най-добрата българска дестинация за ски, сноуборд и шейна. Има писти от всякаква сложност 5 леки , 8 със средна трудност, 2 трудни. Пистите са разположени достатъчно високо, за да осигурят прилично дълъг сезон - в добрите години от декември до май. Най- високата точка на ски центъра е на 2560 м, а най-ниската на 1000 м. Общата дължина на ски пистите е 65 км, на ски лифтовете 26 км, а 16 километров ски път свързва пистите с Банско.

В жилището не е живяно и всички мебели са нови и неизползвани.

Апартаментът се състои от:
антре с шкаф за обувки
голяма дневна с диван за отдих и релакс, кухненски кът с вградена кухня, хладилник, абсорбатор, пералня, печка и вградени котлони, трапезна маса с четири стола
баня с тоалетна и душ
спалня с голямо двойно легло, гардероб и две нощни шкафчета
2 тераси

Имотът се намира в сграда ново строителство.

Сгушен в подножието на планината, районът е предпочитана туристическа дестинация за български и чуждестранни туристи през цялата година. Еднакво атрактивен през четирите сезона на годината, Банско предлага разнообразни условия за почивка и развлечение.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Features:
  • Обзаведен
Price

Property price: 600 €

Price на кв.м: 8,333 €

Location

област Благоевград, гр. Банско

Statistics
  • 127views
  • 0saves
The ad has been updated on 1 април 2024
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Гергана Сотирова
0882 817 482

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Дава под наем 2-стаен в област Благоевград, гр. Банско
600 €
72 кв.м2-ри