Продава  Мезонет град Велико Търново , Център , 120 кв.м | 44341732
Продава Мезонет
град Велико Търново, Център
200 000
Не се начислява ДДС
120 кв.м- Тухла
Ústřední topení: -Plyn: -
Odstranit
Popis nemovitosti:
#36849
мезонет; Агенция за недвижими имоти SUNNY HOMES предлага на Вашето внимание обзаведен мезонет в идеалния център на гр. Велико Търново. Разположен е на четвърти и пети последен етаж и е с предимно южно, западно и северно изложение. Общата му застроена площ е 120 кв. м. Първо ниво се състои се от входно антре, просторна дневна зона, включваща хол и кухненски кът, както и баня с тоалетна. Вътрешни стълби водят до второ ниво, където се разположени четири спални, баня, тоалетна и панорамна тераса. Към апартамента има и маза. Предлага се с PVC дограма и подови настилки от дъбов паркет и теракот. Някои от четирите спални на мезонета може да се превърне в офис, място за отдих или дори фитнес. Отоплението във всички помещения е чрез инверторни климатици висок клас. Намира се на тихо, спокойно и същевременно много комуникативно място в идеалния център на града, в близост до големи хранителни магазини, заведения, парк, авгогара, училища, детски градини. Имота предлага идеалната среда за живеене, предоставяйки на всички членове на семейството комфорт и удобства. Това наше предложение Ви дава възможност за инвестиция и развиване на бизнес в идеалния център на гр. Велико Търново.

Заповядайте на оглед с нас!

Компанията SUNNY HOMES - недвижими имоти разполага с :

-Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота;

-Строително-Ремонтен Отдел -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

БОНУС! SUNNY HOMES предоставя безплатна застраховка 'ИЗИ ДОМ' за всеки закупен от нас имот.

- Забележка : Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !
Funkce:
  • Обзаведен
Cena

Cena nemovitosti: 200 000 €

Cena на кв.м: 1666,667 €

Umístění

град Велико Търново, Център

Statistika
  • 7pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl aktualizován dne 9 април 2024
Kontaktovat prodejce
088XXX... (ukázat)
Činidlo
Георги Богданов
0882373785

СЪНИ ХОУМС
град Велико Търново Кольо Гайтанджията 1
Продава Мезонет в град Велико Търново, Център
200 000 €
120 кв.м- Тухла