Продава  2-стаен град Бургас , Славейков , 68 кв.м | 46958058
Продава 2-стаен
VIP
град Бургас, Славейков Виж на картата
66 875
Цената е с включено ДДС
68 кв.м5-ти Тухла, 2024 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА! Строителна фирма БУРГАС ИНВЕСТ продава без ПОСРЕДНИК И КОМИСИОННИ ТАКСИ! Комплекс ВХТИ ПАРК 2 е най-новото любимо място за живеене, с най-актуално териториално разположение и с най-много зелени площи около него. Вдъхновени от модерния градски живот ние създадохме Дом, даващ спокойствие и простор извън натовареното ежедневие.

ЛОКАЦИЯ
Несравним с локацията си комплекс ВХТИ ПАРК 2 се намира до обширна зеленина, ключови пътни артерии, от които се стига бързо до центъра на Бургас и трите изхода от него. Само на няколко минути с кола или пеш се стига до двата мола, в непосредственост до Метро, Кауфланд, Лидл, Айко, Домко и още предпочитани търговски вериги.

ОПИСАНИЕ НА КОМПЛЕКСА
Комплекс ВХТИ ПАРК 2 се състои от четири жилищни сгради А Б В и Г, с 7 наземни жилищни етажа, като в първата е предвидено изграждането на хранителен магазин и аптека. За пълното удобство на обитателите са замислени зелени площи, като между сграда Б и сграда В е проектирано изграждането на детска площадка в напълно обезопасена среда.
Комплекса разполага с голям избор от разнообразна квадратура, като рамкови са от 59 кв.м. до 129 кв.м.

Жилището, което Ви предлагаме е в Сграда Б на комплекса, Ап. Б34, ет.5, с обща площ 67.55 кв.м., /чиста площ 60.85 кв.м./ и се състои се от антре, спалня, дневна с кухненски бокс, баня с WC, тераса и склад, находящ се в апартамента.
В Предварителния договор, който се сключва между двете страни, ние като строители, сме включили клауза, която гласи, че цената на закупения имот остава окончателна и не се променя през целия период на строеж!
Вашата мечта е нашата мотивация!
Особености:
  • В строеж
Цена

Цена на имота: 66 875 €

Цена на кв.м: 983,456 €

Локация

град Бургас, Славейков

Статистика
  • 91разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 22 февруари 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)
БУРГАС ИНВЕСТ
град Бургас ул. 'Транспортна' 37
Продава 2-стаен в град Бургас, Славейков
66 875 €
68 кв.м5-ти Тухла, 2024 г.