Продава  Многостаен област Габрово , гр. Дряново , 132 кв.м | 47610668
Продава Многостаен
област Габрово, гр. Дряново
85 000
Не се начислява ДДС
132 кв.м- Тухла
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
апартамент;#30580 Агенция за недвижими имоти SUNNY HOMES Ви предлага за продажба многостаен, тухлен апартамент, находящ се в гр.Дряново. Жилището е с площ от 132кв.м., разположено на трети жилищен етаж, разпределено между: кордиор, три спални, всекидневна, трапезария с кухня, мокро помещение, баня, тоалетна и две тераси. Имотът е в много добро състояние, подовата настилка е теракот и ламинат. Жилището е просторно, светло, добре поддържано и се продава с наличното обзавеждане. Локацията му е чудесна, намира се на тиха и спокойна улица в близост до центъра на града. Към него има прилежащи още: таванска стая с площ от 30кв.м. , която е обособена като гарсониера с баня и тоалетна, с прокарани ток и вода в нея; две избени помещения /отделни/ с обща площ от 30кв.м. и едно складово помещение на ниво партер, което може да бъде обособено също като отделно жилище и е с площ от 12кв.м. Този имот е подходящ да бъде Вашият нов дом или да бъде закупен с цел инвестиция.

Информация за нас, услугите, които предлагаме и още много оферти на адрес www.sunnyhomes-bg.com. Техническа и юридическа обезпеченост на всички сделки!

Компанията SUNNY HOMES - недвижими имоти разполага с :

-Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота;

-Строително-Ремонтен Отдел -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

БОНУС! SUNNY HOMES предоставя безплатна застраховка за всеки закупен от нас имот през 2023 г.

- Забележка : Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !
Цена

Цена на имота: 85 000 €

Цена на кв.м: 643,939 €

Локация

област Габрово, гр. Дряново

Статистика
  • 12разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 15 април 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)
Брокер
Силвия Романова
0893228001

СЪНИ ХОУМС
град Велико Търново Кольо Гайтанджията 1
Продава Многостаен в област Габрово, гр. Дряново
85 000 €
132 кв.м- Тухла