Продава  2-стаен град Пловдив , Остромила , 63 кв.м | 489918557 снимки
Продава 2-стаен
VIP
град Пловдив, Остромила Виж на картата
63 000
63 кв.м4-ти Тухла, 2021 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ТОП ОФЕРТА!!! На добро място в квартала!!! Акт 16 до няколко месеца ! Инвеститор с дългогодишна безупречна репутация в града и множество завършени и въведени в експлоатация обекти! Имот подходящ, както за лично ползване, така и като инвестиция с цел отдаване под наем.
Предлагаме Ви да закупите двустаен просторен апартамент в луксозна сграда в напреднал етап на строеж. Перфектни апартаменти - разположения, етаж, изложение, помещения. Резервирани за продажби на последен етап в предлагането. За изграждането се използват само висококачествени материали, отговарящи на изискванията и предпочитанията за модерно жилищно строителство. Сградата осигурява на своите собственици комфортна среда за живот чрез жилища, проектирани с максимално използване на вътрешните пространства, много светлина, изключително ниски разходи за енергия и малък процент общи части.
Оферта която заслужава Вашето внимание - изключително добро съчетание от атрактивна цена, добра локация в квартала и качествено изпълнение от доказан инвеститор. Последни три апартамента в сградата. Възможност за закупуване на паркомясто или гараж.
Скицата на апартамента отговаря на реалните измерения на жилишето в строеж. Приложените интериорни решения са примерни, но може да бъде изработен и реализиран подобен интериорен проект от екип на професионален дизайнер и изпълнители, с които работим в тясно сътрудничество от дълги години. Множество реални завършени обекти до момента в гр. Пловдив и региона.
Особености:
  • Саниран
  • Контрол на достъпа
  • С паркинг
  • Асансьор
  • В строеж
Цена

Цена на имота: 63 000 €

Цена на кв.м: 1000 €

Локация

град Пловдив, Остромила

Приблизително местоположение.
Увеличи картата
Статистика
  • 7разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 23 септември 2022
Попитай продавача
0888 448421

КАНДЕЛА
град Пловдив ул. Иван Вазов 14, ет. 2
Продава 2-стаен в град Пловдив, Остромила
63 000 €
63 кв.м4-ти Тухла, 2021 г.