Продава  4-стаен град София , Кръстова вада , 147 кв.м | 52662832
Продава 4-стаен
град София, Кръстова вада Виж на картата
412 300
Цената е с включено ДДС
147 кв.м4-ти Тухла
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Предварителни продажби. Представяме просторен апартамент с две спалня в бутиков комплекс от затворен тип в южния квартал на София - Кръстова вада. Разположен на трети етаж на съвременна сграда със стилна архитектура и осветена фасада, този имот е част от затворен комплекс от три сгради с обширен вътрешен парк, включващ фонтани и водни огледала, ресторант и подземно ниво за паркиране. Жилището е с изцяло източно изложение, красива гледка към озеленения двор на комплекса и има следното разпределение:

Входно антре с място за портманто
Просторна дневна с кухненски кът от 34 кв.м.
Впечатляваща основна спалня от 19 кв.м с гардеробна и самостоятелна баня от 4.6 кв.м.
Втора спалня с площ от 12.4 кв.м.
Втора баня

Тераса от 8 кв.м. с достатъчно място за градинска мебел

Комплексът е част от модерен квартал с площ от 38 000 кв.м. отличаващ се с цялостно архитектурно планиране - съвременна архитектура на сградите, зона с ниско застрояване, богато озеленяване, нова подземна и надземна инфраструктура с красиво улично осветление, качествено павирани тротоари с озеленяване и модерни енергоефективни решения. Уютна обстановка, която предоставя възможност за прекарване на повече време със семейството на открито. Притегателно място за срещи със съседите от квартала е Социалната улица. Тук живущите могат да напазаруват стоки от първа необходимост и да се видят с приятели на кафе или чаша вино, докато децата се забавляват в безопасен детски кът. Предвидени са магазини за вино и тапас, за цветя и подаръци, плодове и зеленчуци, сладкарница, пекарна, салон за красота, цигари и алкохол, аптека, спортна зала, медицински кабинети и био маркет.

Продажба без комисиона от купувача! Цената е с вкл. ДДС.

Проектът е на инвеститор с дългогодишен опит, доказал качествената си работа. За строителството на сградите се използват високачествени строителни материали и съвременни технолигии, които осигуряват добрия топлообмен и спестяват множество ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: SOF 117648
Тел: 0882 817 591, 02 425 69 52
Отговорен брокер:Лидия Вълкова
Особености:
  • С гараж
  • Асансьор
Цена

Цена на имота: 412 300 €

Цена на кв.м: 2804,762 €

Локация

град София, Кръстова вада

Статистика
  • 48разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 3 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Лидия Вълкова
0882 817 591

ЛУКСИММО
град София бул. 'Черни връх' 51-Г, етаж 7 (офис сграда Realtons Place)
Продава 4-стаен в град София, Кръстова вада
412 300 €
147 кв.м4-ти Тухла