Продава  1-стаен област Бургас , к.к. Слънчев бряг , 37 кв.м | 53174812
Продава 1-стаен
област Бургас, к.к. Слънчев бряг Виж на картата
51 000
Цената е с включено ДДС
37 кв.м6-ти Тухла
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 472 или 02 425 68 34 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 83574.

Отговорен брокер: Любка Михова

Напълно обзаведен ваканционен имот, разположен в модерен четиризвезден комплекс, намиращ се в централната част на най-привлекателния курорт на българското Черноморие - Слънчев Бряг. Комплексът се намира на 500 метра от морския бряг в сърцето на курорта. Със своята 6 км брегова линия и златист пясък, естествени дюни, кристална вода и слънчево време за повече от 2300 часа годишно, курортът е предпочитана дестинация от много български и чуждестранни туристи.

Апартаментът е разположен на 6 етаж:
стая с кухненски бокс
баня с тоалетна
балкон

Жилището е напълно завършено:
PVC дограма
подове с теракота
стени боядисани с латекс
окабеляване за кабелна телевизия и интернет
климатик

Имотът е напълно обзаведен, подходящ за инвестиция с цел отдаване под наем. Разполага с напълно оборудвана баня с вана.

Royal Sun е комплекс от затворен тип с контролиран достъп. Този уникален по рода си комплекс разполага с ресторант, магазини, а големият разделен на три части басейн с растителност и зеленина около него, както и близостта му до летния бар градина го правят чудесно място за почивка и отдих. За децата е предвиден детски кът и детски басейн. На разположение на собствениците и техните гости комплекс "Роял Сън" предлага още СПА център, фитнес, детска площадка, медицински център, супермаркет, обменно бюро, паркинг, 24-часова охрана, рецепция и видеонаблюдение.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, ...
Особености:
  • Асансьор
  • Охрана
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 51 000 €

Цена на кв.м: 1378,378 €

Локация

област Бургас, к.к. Слънчев бряг

Статистика
  • 105разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 17 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Любка Михова
0882 817 472

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 1-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг
51 000 €
37 кв.м6-ти Тухла