Продава  2-стаен град София , Красно село , 118 кв.м | 53371698
Продава 2-стаен
град София, Красно село
184 202
Цената е с включено ДДС
118 кв.м8-ми Тухла, 2024 г.
Κεντρική θέρμανση: ДАΑέριο: НЕ
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
ЖИЛИЩЕТО СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!!!
Апартаментът е част от затворен комплекс, намиращ се в непосредствена близост до метростанция Красно село, пазар Красно село;, Община Красно село. Изключително високо качество на изпълнение в избора и приложението на строителни материали и в строително-монтажните дейности. Жилището се състои от хол с кухненски бокс - 71,3 кв.м., спалня 20 кв.м., баня с тоалетна - 4 кв.м., килер - 1,7 кв.м.. Чистата площ на апартамента е 71,3 кв.м. а с общите части - 118,84 кв.м. Към жилището има панорамна тераса с площ от 43 кв.м.
Агенция 'Интеллигард' си партнира със строителни фирми, които са се доказали на пазара с високо качество на строителство. Агенцията предлага своите експертни услуги - юридически, инженерни и всичко необходимо в цялостния процес по избор,покупка, продажба, отдаване под наем, така че клиентите да бъдат сигурни и спокойни, че правят правилния избор в условията на техния защитен интерес. Разполагаме с възможности и да окажем необходимото съдействие на клиента, в случай, че има нужда от банково финансиране.
Към настоящия момент предлагаме имоти, ново строителство в района на ж.к. 'Красно село', Център, района на магазин Икеа и др. С подробности (цена, квадратура, изложение, етаж и др.) за предлаганите имоти, можем да ви запознаем при конкретен интерес от Ваша страна.
Гъвкави схеми на плащане според възможностите и желание на клиента!
За повече информация, Моля обадете се на предоставения телефон или направете запитване през контактната форма на intelliguard-bg.com!
Изберете интелигентното решение!

Χαρακτηριστικά:
  • В строеж
  • Асансьор
  • С гараж
  • С паркинг
  • Контрол на достъпа
  • В затворен комплекс
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 184 202 €

Τιμή на кв.м: 1561,034 €

Τοποθεσία

град София, Красно село

Στατιστική
  • 161προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 28 април 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
ИНТЕЛЛИГАРД
град София ул. 'Твърдишки проход' 15
Продава 2-стаен в град София, Красно село
184 202 €
118 кв.м8-ми Тухла, 2024 г.