Продава  3-стаен област Бургас , гр. Созопол , 90 кв.м | 55710448
Продава 3-стаен
област Бургас, гр. Созопол
120 000
Не се начислява ДДС
90 кв.м3-ти Тухла, 2008 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Отличен тристаен апартамент в к-с Санта Марина, Созопол
БЕЗ КОМИСИОННА! ТОП ЛОКАЦИЯ! ПРЕСТИЖЕН, ПРЕДПОЧИТАН И ЦЕЛОГОДИШЕН КОМПЛЕКС! ПЪРВА ЛИНИЯ МОРЕ! ЗЕЛЕНИНА И УЕДИНЕНИЕ!! БОГАТА ИНФРАСТРУКТУРА! ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ! ПАРКИНГ! ГОЛЯМА ТЕРАСА! РЕНТАБИЛЕН ИМОТ! НЕПОСЛЕДЕН ЕТАЖ!
Петракиеви недвижими имоти представя отличен тристаен апартамент разположен в престижния и целогодишен комплекс Санта Марина , Созопол. Това е и най-добре устроения и търсен комплекс по южното ни Черноморие. С уникално местоположение на първа линия, само на 200 м от морския бряг, сгушен в прохладата на борова гора, с неповторими гледки към морската шир. Състои се от триетажни и четириетажни сгради тип къщички напомнящи автентичния стил на Стария Созопол. Комплексът е разгърнат на огромна територия, като 70% от площта му (110 000 кв.м ) e в градини, паркови алеи, паркинги и обслужващи обекти.
Местоположението е удобно на главен път, който свързва района с голямата плажна ивица на Царския залив (къмпинг Златна рибка). Уникална локация и прекрасна симбиоза от тишина, спокойствие, чист въздух, красива природа и море, а отлично поддържаните зелени площи и допълнително засадените дървета създават специална атмосфера и уют.

Удобства на територията на комплекса
Санта Марина предлага много богата инфраструктура и развлечения
плаж
5 плувни басейна, 4 детски басейна
3 топли джакузита на открито
2 Уелнес центърa
3 пул бара
кафе-сладкарница
4 тематични ресторанта
детски кът и анимационна програма на три езика
тенис център с 8 тенис корта, игрище за футбол
слънчеви тераси
рецепция
паркинг
2 супермаркетa
различни магазини
фризьорски салон
медицински център
перално и химическо чистене
вътрешен транспорт с електрически автобуси, автобус от/до Созопол, Смокиня и Каваци и др.

Тристайният апартамент е разположен на трети етаж в четириетажна сграда. Общата му площ е 90 кв.м. Намира се в тихата, закътана и богато озеленена част на комплекса и в същото време в близост до всички удобства, които предлага комплекса.

Разпределение на имота

всекидневна с кухненски кът
2 спални
антре
голяма тераса, предлагаща вълшебна зелена картина ухаеща на борови клонки. Подходяща е за обособяване на кът за отдих.
баня с WC

Жилището се предлага в отлично състояние, обзаведено и оборудвано, готово за живеене. Изложение Изток. Имотът предлага отлични условия за отдаване на нощувки имайки предвид изключителната локация и уникалната инфраструктура на комплекса.

Предимства на имота

топ локация
престижен, предпочитан и целогодишен комплекс
богата инфраструктура
първа линия море
отлични характеристики за отдаване под наем
зеленина и уединение
паркинг
голяма тераса
отлично състояние на имота
непоследен етаж

За района

Град Созопол е един от най- популярните морски курорти и един от най старите градове по Българското Черноморие. Разположен е на живописен полуостров в южната част на Бургаския залив, на около 35 км от Бургас. Едни от най-големите събития в Созопол са Празниците на изкуствата Аполония (1 10 септември) и посрещането на Джулая (30 юни 1 юли).
В Созопол има два плажа централен и Харманите, а недалеч са плажовете на къмпингите Златна рибка и Каваците . Градът се дели на стара и нова част. Старият град е предпочитан за романтични разходки заради калдъръмените си улички и старите къщи, които те пренасят назад във времето от средновековен Созополис към древна Аполония. В новата част на града са концентрирани много хотели и заведения за хранене и забавления. По плажовете може да се практикуват различни видове морски спортове каране на джет, сърф, плажен волейбол, разходка с лодка, риболов.
Недалеч на юг се намира и резерват Ропотамо, обхващащ устието на едноименната река. Там се предлагат разходки с лодка по реката и наблюдение на интересни видове птици и растения.
Архитектурния резерват и стар град Созопол обект на световно наследство ЮНЕСКО и романтичната му атмосфера привличат много туристи от цял свят. Код на офертата: CAT 558.
Ние съдействаме да получите най- изгодни условия при банково кредитиране!
Особености:
  • С паркинг
  • Интернет връзка
  • Обзаведен
  • Видео наблюдение
  • Контрол на достъпа
  • Охрана
  • В затворен комплекс
Цена

Цена на имота: 120 000 €

Цена на кв.м: 1333,333 €

Локация

област Бургас, гр. Созопол

Статистика
  • 167разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 21 февруари 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Цветан Петракиев
0886088088

ПЕТРАКИЕВИ ООД
град Бургас улица Цар Асен 19
Продава 3-стаен в област Бургас, гр. Созопол
120 000 €
90 кв.м3-ти Тухла, 2008 г.