Продава  1-стаен град София , Слатина , 47 кв.м | 56624243
Продава 1-стаен
VIP
град София, Слатина
100 000
Не се начислява ДДС
47 кв.м5-ти Панел, 1984 г.
ТЕЦ: ДАГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
Ремонтиран, топъл, вътрешен едностаен апартамент в непосредствена близост до новоизграждащата се метростанция. В близост има детска градина, училище, хипермаркет, търговски център, парк. Сградата е панел от 1984 г. Апартаментът е много тих, с югоизточно изложение. Състои се от дневна с тераса, отделна кухня, баня с тоалетна и коридор с ниша за гардероб. Има и мазе. Жилището е в много добро състояние. Настилките са с естествен паркет и гранитогрес. Стените са с латекс. Дограмата е подменена с PVC. Банята е с теракот и фаянс. Вертикалните щрангове и цялото ВИК в апартамента са подменени. Ел. инсталацията също е нова. Има възможност за отопление с ТЕЦ. Към момента радиаторите са демонтирани. Апартаментът се продава с нови, поръчкови, вградени кухненски шкафове и нов, вграден гардероб.

С нас Вие получавате коректност и сигурност, в това число и юридическо обслужване на сделката от адвокат, който ще извърши за Вас всички необходими проверки и ще подготви всичко необходимо до изповядване на сделката.

Отделно от това, предлагаме и безплатна консултация с лицензиран кредитен посредник, който може да Ви консултира за най-добрите условия според Вашия профил като кредитоискател.
Особености:
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Интернет връзка
  • Контрол на достъпа
Цена

Цена на имота: 100 000 €

Цена на кв.м: 2127,66 €

Локация

град София, Слатина

Статистика
  • 181разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 10 май 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

ДОМИНО РИЪЛ ЕСТЕЙТ ООД
град София ул. Чипровци 9
Продава 1-стаен в град София, Слатина
100 000 €
47 кв.м5-ти Панел, 1984 г.