Продава  Етаж от къща град София , с. Казичене , 74 кв.м | 57503862
Продава Етаж от къща
град София, с. Казичене
129 999
Не се начислява ДДС
74 кв.м2-ри Тухла, 1995 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Представяме Ви етаж от къща за продажба, находящ се в с. Казичене, ул. Аличо.
Жилището е напълно обзаведено с всичко необходима за комфортен живот и е след основен ремонт, състоял се преди две години.
Общата му площ е 74 кв.м. и се намира на втори жилищен етаж от общо три.
Разположението на жилището включва - коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тераса.
Изложение - Юг, Изток.
Отоплението е на ток.

Казичене е село в Западна България, което се намира на 12 км. източно от центъра на София. Селото е третото по големина в България след Айдемир и Лозен.
Разположено е непосредствено до десния бряг на старото корито на река Искър, където се пресичат римският военен път между Белград и Истанбул, наричан Трояно , и пътят от Самоков до Ботевградското шосе.
Землището на Казичене е част от Софийската котловина и е по-близо до северните склонове на Лозенската планина, които определят характера на повърхността му.
Селището датира поне от времето на ранножелязната епоха в древна Тракия (I хил. пр. н.е.), и е известно с високите по обем и качество златни изделия, което показват намерените там тракийски съкровища от периода между 10-ти и 7-ми век пр. н.е.
Казичене разполага с множество минерални извори, които са с голям капацитет и в близкото минало са използвани за отопление на оранжерии. Водата от тях не представлява интерес за питейни нужди поради не особено добрите химически показатели.
В близост до гарата на Казичене, непосредствено между коловозите от релсовото трасе се намира Царската гара , построена от цар Фердинанд във виенски стил - мястото, от което Цар Борис III е започвал пътуванията си със собствения си управляван от него локомотив и от където Фердинанд напуска завинаги България вечерта на 3 октомври 1918 г., деня на неговата абдикация, прекаран в усамотение в наблизо разположената резиденция 'Врана'

На запад от Казичене се намира голямо езеро, където е разположен Хидропарк Академика , известен с една от малкото възможности за водни спортове като уейкбординг и водни ски в района на София.

Транспорт :
Жп гара Казичене - спирка на всички пътнически влакове от София за Пловдив и Бургас и обратно.
Автобусни линии 8 и 14.
Маршрутна линия 35
Особености:
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 129 999 €

Цена на кв.м: 1756,743 €

Локация

град София, с. Казичене

Статистика
  • 18разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 28 април 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)
Брокер
Петър Башаев
0876717719

РЕМАКС СИТИ
град София бул. Витоша 85
Продава Етаж от къща в град София, с. Казичене
129 999 €
74 кв.м2-ри Тухла, 1995 г.