Продава  3-стаен град Варна , Аспарухово , 77 кв.м | 58164556
Продава 3-стаен
град Варна, Аспарухово
70 000
Цената е с включено ДДС
77 кв.м4-ти Тухла
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Реф. 591 https://homepoint.bg/

Нов тристаен мансарден апартамент в Аспарухово

Имотът Представлява : Широко входно антре с място за портманто или вграден гардероб, просторна всекидневна с отделен кухненски бокс и излаз към тераса, две самостоятелни спални с покривни прозорци V-Lux, koито допринасят за чудесна осветеност през деня и гледка към звездите в тъмните часове на денонощието. Баня с тоалетна в едно помещение, тераса с излзаз от хола и едната спалня,избено помещение.

Сградата е разположена в близост до центъра на квартала.Районът е спокоен, с лесен достъп до главни пътища. Наблизо има магазини, детски градини, спирки на градският транспорт.

Състояние : Имотът се издава съгласно БДС Екстериорна блиндирана врата. Под : нивелирана замазка подготвена за полагане на гранитогрес, балконите са с положен гранитогрес. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол подготвена за боя или тапет по ваш избор. Мокри Помещения : ръчно обработена циментова мазилка подготвена за полагане на фаянс и теракота .ВиК инсталация на тапа . ЕЛ инсталация : контакти, ключ и фасонки. ПВЦ дограма .

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са предоставени от собственика, и имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота !

ХОУМПОЙНТ съдейства с всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариалното прехвърляне на имота.

ХОУМПОЙНТ съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента!

Консултант недвижими имоти: Бойко Янакиев - 0892472885

Особености:
  • В строеж
  • Асансьор
Цена

Цена на имота: 70 000 €

Цена на кв.м: 909,091 €

Локация

град Варна, Аспарухово

Статистика
  • 140разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 15 март 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)
Брокер
Бойко Янакиев
0892472885

ХОУМПОЙНТ
град Варна Бул. Цар Освободител 43 Б
Продава 3-стаен в град Варна, Аспарухово
70 000 €
77 кв.м4-ти Тухла