Продава  3-стаен град Бургас , Славейков , 95 кв.м | 58245722
Продава 3-стаен
град Бургас, Славейков Виж на картата
100 496
Цената е с включено ДДС
95 кв.м2-ри Тухла, 2025 г.
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 497 или 056 828 449 и цитирайте референтния номер на имота: BS 83930.

Отговорен брокер: Павел Раванов

Без комисионна от купувача!

Апартамент 22 , обща площ 95.71 кв.м. (нетна площ 81.74 кв.м. + общи части 13.97 кв.м.).

Представяме на вашето внимание нова мултифункционална сграда в ж.к. "П.Р.Славейков" на град Бургас, с комуникативна локация в непосредствена близост до Университет ''Проф. д-р Асен Златаров", магазин LIDL , шоурум на Бова Кар БМВ, училище, детска градина, спортни площадки, спирки на градски транспорт, както и до голяма част от големите търговски центрове. Сградата се откроявa с модерна архитектура, индивидуалност и визия. Характеризира се с красиви зелени площи и удобен асфалтиран достъп.

Сградата е от смесен тип, като освен голямото разнообразие от двустайни и тристайни апартаменти, отговарящи на всички изисквания за удобно и комфортно жилище, разполага с магазини, офиси и достатъчно паркоместа. Очакван Акт 16 - февруари 2026. Може да закупите имот с гъвкави условия за плащане и възможност за персонално договаряне на цената.

Характеристики на строителството:
Топлоизолация в комбинация с фасадна облицовка HPL, Etalbond, камък.
Дограма - висок клас троен стъклопакет.
Луксозни общи части - инокс парапет, камък, гранитогрес.

С удобното си местоположение и иновативна визия, сградата предлага отлична инвестиционна възможност на атрактивни цени. Насладете се на елегантността и удобствата на съвременния живот.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и ...
Особености:
  • В строеж
  • Асансьор
Цена

Цена на имота: 100 496 €

Цена на кв.м: 1057,853 €

Локация

град Бургас, Славейков

Статистика
  • 108разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 26 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Павел Раванов
0882 817 497

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС БУРГАС
град Бургас гр. Бургас, ул. Възраждане 10, ет. 4
Продава 3-стаен в град Бургас, Славейков
100 496 €
95 кв.м2-ри Тухла, 2025 г.