Продава  Многостаен град Бургас , Сарафово , 338 кв.м | 59324732
Продава Многостаен
град Бургас, Сарафово
380 000
Цената е с включено ДДС
338 кв.м1-ви Тухла, 2013 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Ако търсите усещането за къща, но не искате да се разделите с удобствата на градския живот, този уникален по рода си имот е вашето решение!

Представяме ви апартамент на две нива с обща чиста площ от 300 кв.м., който ви дава и достъп до двор с място за релакс и барбекю, прекрасна веранда и две паркоместа в частния паркинг, разположен в границите на имота.

Сградата е от 2013 и се състои от общо 4 етажа с по един апартамент на етаж и складово помещения в сутерена. Асансьор обслужва всеки от етажите. В огромния общ двор е изграден красив параклис, който се ползва само от живущите в сградата.

Имотът, който продаваме има собствен вход, позициониран е основно на юг и запад. Състои се от две нива като на първо ниво е разположена всекидневна от 45 кв.м., три спални с площ между 16 и 18 кв.м. гардеробна, три санитарни помещения, включително мокро, гардеробна стая, антре, закрита тераса и отделна веранда.

С вътрешно стълбище се слиза до второ ниво, където е разположена голяма механа с кът за гости, фитнес, игрална зала, склад и две санитарни помещения.

Към имота има и отделно складово помещение, където се намира 500 литров бойлер. Отоплението и на двата етажа е с термопомпа на ток, което в съчетание с отличната изолация и качествено изпълнена зидария гарантира комфортна температура през цялата година. Машина пречиства и омекотява водата в цялата сграда (без котлен камък). На покрива са монтирани вакумнотръбни панели, които подпомагат работата на бойлера.

Този двуетажен апартамент се продава напълно обзаведен и абсолютно готов за нанасяне без никакви забележки. Оборудван е с висок клас електроуреди. Наистина една възможност за вас да се нанесете без никави допълнителни усилия.

Двата етажа имат и индивидуални входни врати и дават възможност да се ползват и като отделни жилища.

За да ви покажем този изключителен дом, можете да се свържете с нас на посочените номера за контакт
Особености:
  • Асансьор
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 380 000 €

Цена на кв.м: 1124,26 €

Локация

град Бургас, Сарафово

Статистика
  • 13разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 29 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

МОДЕРАТО
град Бургас ул. Васил Левски 16, офис 109
Продава Многостаен в град Бургас, Сарафово
380 000 €
338 кв.м1-ви Тухла, 2013 г.