Продава  3-стаен град София , Изгрев , 128 кв.м | 5954267916 снимки
Продава 3-стаен
град София, Изгрев Виж на картата
При запитване
128 кв.м9-ти Тухла, 2023 г.
ТЕЦ: ДАГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
80'Тинтява е най-новият проект на Green Life City Home. Стилен жилищен комплекс, хармонично вписан в контекста на средата, в която е ситуиран. Проектът предлага всички съвременни удобства, отговарящи на модерния и забързан пулс на деня бутикови апартаменти с една, две или три спални, проектирани, за да осигурят максимален комфорт на обитателите си, луксозни общи части, подземен паркинг, внимателно селектирана палитра от търговски площи и функционално разпределени офис помещения. Всичко това е представено в една вълнуваща и динамична визия от две стилни сгради от седемнадесет етажа и две по-ниски архитектурни тела, в които са разположени офисните и търговски помещения.
Неподвластна на времето и въздействието на околната среда, окачената каменна фасада пречупва стереотипите за сива градска действителност. Усещането за елегантност е подчертано и от останалите външни елементи - стъкло и детайлни, ръчно изработени акценти.
Енергийната ефективност на 80 Тинтява се постига чрез съчетаването на най-съвременните решения във високото монолитното строителство - високоефективни енергоспестяващи асансьори, фасада от естествени материали, висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет, водомери с радио управление и централно отопление с индивидуални разходомери и дистанционно отчитане. Осигурените денонощната жива охрана и видеонаблюдение създават необходимото спокойствие и сигурност.
Многофункционалният проект предлага разнообразни типове жилища, като конкретната оферта е за тристаен апартамент на осми етаж, състоящ се от антре, две бани с WC, две непреходни спални, просторна всекидневна с трапезария, кухненски бокс и тераса. Застроена площ: 108,29кв.м. Изложение: югоизток/североизток. Обявената цена е без включен ДДС.
За повече информация и организиране на среща в офиса на Green Life City Home, моля, свържете се с 0894443450, [email protected] и www.80tintyava.bg .
Особености:
  • В строеж
  • Асансьор
  • Видео наблюдение
  • Контрол на достъпа
  • Охрана
Цена

Цена на имота: При запитване

Цена :

Локация

град София, Изгрев

Статистика
  • 4разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 25 юли 2021
Попитай продавача
0894443450
Брокер
Наталия Сиракова
0894443450

ГРИЙНЛАЙФ ЕАД
град София Лозенец, Златен рог 20-22, ет. 7
Продава 3-стаен в град София, Изгрев
При запитване
128 кв.м9-ти Тухла, 2023 г.