Продава  Къща област Благоевград , гр. Разлог , 2729 кв.м | 62157505
Продава Къща
област Благоевград, гр. Разлог Katso kartalta
При запитване
2729 кв.м1-ви Тухла, 2021 г.
Keskuslämmitys: НЕKaasu: НЕ
Poista
Kiinteistön kuvaus:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 482 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83637.

Отговорен брокер: Гергана Сотирова

Искате да избягате от забързаното ежедневие? Искате да се насладите на кристално чист въздух, прекрасни гледки към величествения Пирин, мистичните Родопи и тайнствената Рила? Искате да инвестирате своите вложения?

Предлагаме ви изключителен комплекс на спокойно място с невероятна природа.

Затворен комплекс от 8 луксозни, напълно обзаведени вили, се намира в китната Разложка долина,в непосредствена близост до Пирин Голф и Кънтри Клуб,на 5км. от Разлог и на 12км. от Банско.Комплексът е от затворен тип с ограничен достъп. Имотът се намира на пешеходно разстояние от Пирин Голф и се радва на живописна и спокойна атмосфера в безопасен район с усещане за комфорт и сигурност.

Всяка вила разполага с просторна, слънчева дневна с трапезария и кухня, с излаз към градина с веранда и барбекю. Дневните са оборудвани с пелетни камини или декоративни, ръчно изработени камини на дърва. Всяка вила разполага с 3 спални, 2 бани и мокро помещение. Една от спалните е със самостоятелна баня с тоалетна. Между вилите има поставени огради, за по-голямо спокойствие и уединение. Всяка вила разполага с барбекю в градината и веранда с градински мебели.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Ominaisuudet:
  • Обзаведен
Hinta

Kiinteistön hinta: При запитване

Hinta :

Sijainti

област Благоевград, гр. Разлог

Tilastot
  • 112näkymät
  • 0säästää
Ilmoitus on päivitetty 19 юни 2024
Ota yhteyttä myyjään
088XXX... (näytä)
Agentti
Гергана Сотирова
0882 817 482

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава Къща в област Благоевград, гр. Разлог
При запитване
2729 кв.м1-ви Тухла, 2021 г.