Продава  Пром. помещение област Разград , с. Божурово , 276 кв.м | 67159894
Продава Пром. помещение
област Разград, с. Божурово
52 000
276 кв.м3-ти Тухла, 1976 г.
Центральное отопление: НЕГаз: НЕ
Удалять
Описание недвижимости:
Уважаеми Дами и Господа ,

Предлагаме на вашето внимание за продажба Административно производствена масивна сграда и търговски комплекс в центъра на с.Божурово, общ.Кубрат, обл.Разград, с административен адрес: ул. Адалберт Антонов 5 А , в непосредствена близост до кметството на селото.Имота представлява трети последен етаж на триетажна сграда с монолитна конструкция.Общата площ на всички помещения е 276.00 кв.м. Достъпът на помещенията става през отделен вход с изградено широко бетонно стълбище до третия етаж с положена красива мозайка на пода.
През годините обекта е имал различни предназначения.Ползвал се е от местната земеделска кооперация за офиси и салон за събрания, от БТК за телефонни кабини, от български пощи за собствени нужди, гише за изплащане на пенсии, част от помещенията са били преустроени в кафетерия, сладкарница и хранитилен магазин.Последните помещения имат статут на търговски обекти с всички разрешителни за такава дейност. Разполага със санитарен възел баня с мивка и тоалетна.Обекта може да бъде преустроен в стаи за гости или временно настаняване на хора за нощувки, друг вариант е да бъдат преустроени в друг промишлен обект - в шивашка, кожарска, обувна фабрика, производствена база или др. вид промишлена дейност.
Имота няма ипотеки, тежести или възбрани от банки или съдия изпълнител. Изрядни документи при сключване на сделка с бъдещи купувачи. Оглед може да се извършва всеки делничен ден или в празнични дни след предварително обаждане на посочените телефони.Цената може да бъде коментирана при сериозен интерес.
Цена

Цена недвижимости: 52 000 €

Цена на кв.м: 188,406 €

Расположение

област Разград, с. Божурово

Статистика
  • 125Просмотры
  • 0экономит
Объявление было опубликовано на 27 юли 2021
Связаться с продавцом
ЛИНГВИСТИКА ИНТЕРКОНСУЛТЕЙШЪНС ЕООД
град Разград бул. България 13 вх.Б ет.2
Продава Пром. помещение в област Разград, с. Божурово
52 000 €
276 кв.м3-ти Тухла, 1976 г.