Продава  Хотел град Велико Търново , Център , 500 кв.м | 69592088
Продава Хотел
град Велико Търново, Център
668 000
500 кв.м- Гредоред
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Ref: VT479 - Описание: Описание: Ремонтирана четириетажна къща в топ центъра на Велико Търново, с отлично разположение на стаите, подходяща за малък семеен хотел или къща за гости. Площта на къщата е 500 кв.м., като всеки етаж има отделен вход. На първия етаж са разположени гараж и складови помещения. Вторият етаж се състои от антре, кухня, всекидневна, три спални, баня, тоалетна и перално помещение. Третият и четвъртият етаж са подходящи за отдадване под наем. Третият етаж е съставен голямо антре, от което се влиза в 5 стаи със завършени и оборудвани собствени санитарни възли и бани. Към едно от студията има тераса с красива гледка. Вторият и третия етаж са обзаведени. На последният етаж има 4 обзаведени стаи със скосени тавани и санитарни възли и бани. Има тераса с красива гледка към града и крепостта Царевец. Покривът, дограмите, вратите, ел и вик системите са нови. Всички стаи са завършени с вътрешна изолация, PVC дограма и климатици. Къщата е паметник на културата.

Дворът на имота е с големина от 372 кв.м. и е укрепен и тeрасиран на три нива. До къщата има бетонна тераса, на която има тента с маса и столове. Под терасата има малка пристройка, подходяща за склад или барбекю. Има изграден навес.

Местоположение: Имотът е разположен само на 100 м. от централната търговска улица на гр. Велико Търново. В близост има магазини, барове, ресторанти и др. Намира се близо и до историческия квартал Варуша, известен със старинните, традиционни си къщи, красиви калдъръмени улици, съхраняващи средновековната атмосфера.
Особености:
  • С гараж
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 668 000 €

Цена на кв.м: 1336 €

Локация

град Велико Търново, Център

Статистика
  • 62разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 30 януари 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

ВТ БЪЛГАРИЯ ООД
град Велико Търново Иван Вазов 17
Продава Хотел в град Велико Търново, Център
668 000 €
500 кв.м- Гредоред