Продава  3-стаен град Шумен , Център , 104 кв.м | 69715394
1 снимки

Продава 3-стаен в град Шумен, Център, 104 кв.м

TOP
118 155
Цената е с включено ДДС
104 кв.м5-ти Тухла, 2025 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Описание на имота:
Имоти Шуменъ притежава изключителни права за продажба на имота, предмет на тази реклама, при която сделка купувача не дължи комисионна а именно:

Емблематичната сграда х-л. Мадара, пазеща спомени на няколко поколения се превръща в мечтаният дом за Вас.

В предвид локацията си -ТОП център ,сградата е с възможно най-доброто изложение и гледка за град Шумен.

Построена с висококачествено, утвърдено и отстояло на времето монолитно строителство стоманобетонна конструкция доказала своята земетръсна устойчивост през десетилетията. Монолитна зидария изпълнена с вече несъществуващата и изключително здрава изпечена керамика Български тухли и същевременно изцяло обновено ново строителство посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно БДС . Зидария изпълнена с най-висок клас Австрийски керамични блокове. Висок клас ПВЦ 5-камерна, троен стъклопакет дограма с 65мм профил и 24мм К стъклопакет . Топлоизолационна система 60mm не само пестят енергия, но и допринасят ефективно за опазването на околната реда. Благодарение на намаленото потребление на енергия през лятото и зимата, емисиите на CO2 намаляват с повече от 50%. По този начин топлоизолацията дава възможност за отговорен подход към нашето жилище днес, както и към нашите деца в бъдеще. Подова изолация с най-високи топлоизолационни качества със звукоизолираща мембрана, положена на пода на апартамента защита срещу ударен шум. Когато се приберем у дома, искаме да имаме спокойствие, тишина, това да бъде нашето място за пълноценно възстановяване и почивка. Отоплението в сграда е решено посредством климатизация на която монтажът на външните климатични тела се осъществява на специално пригодени за това места. Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части. Хидравлични асансьори с долно машинно ,гарантиращ безшумната работа на съоръжението. . Домофона система за контролиран достъп и 24 часово видео наблюдение гарантиращ сигурността на вашият нов дом. Жилищен комплекс M Plaza ще се извисява на височина 28 м с 8 жилищни етажа и 39 апартамента. Приземният етаж са обособени търговски площи от 4 офиса и медицински център а под сградата ще има подземен паркинг на две нива за автомобила и външни паркоместа, които трайно ще решат проблемите с паркирането за всички бъдещи собственици на апартаменти в жилищния комплекс.

Всеки закупен имот 1/06/2024г. от нас е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.

За повече информация заповядайте в нашият офис находящ се в гр. Шумен, ул.Съединение 71 или се свържете с нас на посочените телефони за да се организира оглед на имота в удобно за вас време. За повече оферти посете нашият сайт!
Особености:
  • В строеж
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Видео наблюдение
  • Контрол на достъпа
  • Саниран
Цена

Цена на имота: 118 155 €

Цена на кв.м: 1136,106 €

Абонирай ме за известия за промяна в цената
Локация

град Шумен, Център

Статистика
  • 55разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 4 септември 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

ШУМЕНЪ
град Шумен ул.Съединение 71
Продава 3-стаен в град Шумен, Център
118 155 €
104 кв.м5-ти Тухла, 2025 г.
call20878442703